Nyt job – Social media-babysitter

2 Min læsning

Hvem passer dit sociale medie, når du er ude at rejse eller bare vil holde lidt ferie fra Facebook og Instagram? Nu kan man hyre en professionel “social media sitter” til formålet.

De fleste voksne har ikke brug for en ”sitter”. Måske nok, hvis de har små børn. Måske også til at passe på huset, når de er ude at rejse. Og ellers?

I disse social media-dominerede tider er det også vigtigt at holde sine profiler på Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat eller Linkedin opdateret. Ellers løber læsere og følgere hurtigt væk.

Ud fra denne helt korrekte erkendelse tilbyder den internationale Ibis hotelkæde nu sine gæster, at de kan tage en ”social media-fri ferie”, uden at de behøver at bekymre sig om opdateringer, nye billeder osv.

Via Ibis-hotellerne kan gæsterne nemlig få kontakt til en professionel Instagram eller Facebook-influencer, der holder kundernes sociale medier i topform, mens de selv holder fri.

Influenceren fungerer som ”social media sitter”, der både skriver nye indlæg, poster perfekte billeder, ordner jævnlige Instagram Stories – og hvis kunden ønsker det – besvarer indkomne kommentarer.

Hotelgæsten skal naturligvis aflevere sit brugernavn og sit password til ”sitteren”, der også vil bruge tid på at studere sin kundes normale skrivestil og emner på det sociale medier – inden selve ”pasningen” går i gang.

Ifølge Ibis har man hyret en række meget dygtige influencere til sin nye ”Relax, We Post”-service. En af dem er modebloggeren Cristina Gheiceanu, der har 149.000 followers på Instagram.

Hun afslører ikke sin egen identitet, når hun eller hendes kolleger udfører social media sitning. Dog vil alle de uoriginale indlæg være mærket med ‘postedbysocialmediasitter’.

”Relax, We Post” bliver her i december prøvekørt på to Ibis-hoteller i Geneve og Zürich. Bliver initiativet en bragende succes, vil Ibis overveje at rulle den sociale tjeneste ud på mange flere af hotelkædens knap 2.000 adresser verden over.

Lige nu er servicen helt gratis for Ibis-kunder, der overnatter på et af de to schweiziske hoteller. Det lyder som et rigtig godt tilbud, for Instagram-bloggere af samme kaliber som Cristina Gheiceanu  tager let 20.000 kroner eller mere per indlæg.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 8 =

No Comments Yet.