Forudbestil Argumenter for Mennesker med Insiderrabat

1 Min læsning

Har du, hvad der skal til for at finde job, kærlighed og venner i den tid, vi går ind i? 

Christiane Vejløs bog Argumenter for Mennesker er på vej i trykken. Har du lyst til at være med på det første hold og starte sensommeren med stof til eftertanke? Husk at indtaste ElektronistaInsider i promokodefeltet for fri fragt og personlig hilsen. Hvis du vil have bogen dedikeret til en særlig person (fx. dig selv) så skriver du bare navnet som en kommentar til bestillingen. Forudbestillinger bliver sendt som de første når bogen udkommer til september.

Kunstig intelligens stormer frem. Den laver konfirmationstaler, pressemeddelelser, programmerer hjemmesider, skriver musik, laver logoer og rejseguides. Der var engang hvor maskinerne kun overtog det hårde og “kedelige” arbejde. Nu er de godt igang med at rykke ind på det kreative. Og ikke nok med det. De agerer også kærester, terapeuter og undervisere. Så et rimeligt spørgsmål er nu, hvilke argumenter er der tilbage for mennesker? Det er netop det spørgsmål som Christiane Vejlø adresserer i bogen Argumenter for Mennesker. Bliv klogere på de 9 argumenter Christiane har udpeget. Måske du har flere? Du kan stadig nå at forudbestille bogen med Insiderrabat og en personlig hilsen, hvis du bruger koden ElektronistaInsider. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − eight =

No Comments Yet.