DEN SMUKKESTE BIL

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Peugeot står bag Årets smukkeste konceptbil. Det er modellen HX1 som med sit futuristiske design vandt den prestigefulde anerkendelse. 

Han havde formodentlig næppe nået at få armene ned efter at være blevet kåret som årets designer af magasinets “GQ”. Men nu kan Peugeots designchef Gilles Vidal altså igen poppe champagnen og fejre, at han er manden bag Årets smukkeste konceptbil kåret ved den 27. udgave af Festival Automobile Internationale.

Konceptbiler er biler i den perfekte verden. Design og produkt født af lidenskab og innovationskraft. Fornuft gemmes væk et øjeblik. Men konceptbilerne er også de biler som antyder trends som måske vil kunne findes på brandets fremtidige modeller. Jeg synes den den smager en smule af langstrakt Jaguar? Der er ihvertfald katteøjne for alle pengene.

“Som formet af vinden” siger Peugeot selv om HX1 designet. Mig måtte den gerne rive rundt. Hvad synes du?

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

3 Comments
 • Lonnie
  januar 30, 2012

  Mig måtte den også gerne rive rundt. Sidder jo nærmest og savler lidt over dens lækkerhed.

 • Majbritt
  januar 31, 2012

  Tjah altså, hvis de skulle få lyst til at forære mig en Alfa Romeo 159 (rød tak) – så må de godt beholde deres Peugeot selv – de vil det for meget.

 • Allan
  februar 3, 2012

  Den er ikke allerværst, men jeg synes nu at en Aston Martin DB9 er flottere. Okay, det er også en anden prisklasse :-)