Endelig slut med jetlag-Appbefaling

1 Min læsning

Er du på vej på en længere rejse? Så gælder det om ikke at spilde de dyrebare feriedage med jetlag.

jetlag app reklame

Hvis du skal ud på en længere flyrejse i ferien, hvor din krop bliver flået hastigt igennem adskillige tidszoner på vej til det spændende ferie-mål, er det ærgerligt at bruge de første par døgn efter ankomsten på at være træt om dagen, søvnløs om natten og alle de andre ting, der følger med jetlag.

Men der er heldigvis hjælp at hente i App Store.

Ud fra dit afrejse- og ankomsttidspunkt kan Jet Lag App’en hjælpe dig med at få dit søvnmønster og dine øvrige biologiske rytmer tilbage på plads hurtigst muligt, blandt andet ved at udregne og foreslå de bedste tidspunkter til at spise og sove. Og så er du hurtigere klar til at få det maksimale ud af ferien.

App’en fås i App Store til 19 kr. Der er også en lignende Stop Jetlag til Android. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × five =

1 Comment
  • Lene Brixen
    april 25, 2014

    Jeg kan ikke anbefale app’en, hvis man skal rejse til USA fra DK. Jeg har indtastet min planlagte flyrejse, og den giver adskillige anvisninger flere dage i forvejen med tidspunkter på at sove og vågne op – på mærkelige tidspunkter – og ender med at resultere i en konflikt (“You have to wake up for your flight when you’re scheduled to sleep …..”). Den dur ikke i forbindelse med rejser på 8 timers tidsforskel.