ER DU LIDT MERE NØRDET END HAM?

1 Min læsning

Har du nogensinde oplevet at din date simpelthen bare ikke var nørdet nok? Klik på billedet herunder og se filmen. Kan du genkende noget? Lad os vide om du har oplevet rigtig nerd romance? Dukkede hun op i prinsesse Leia kostume? Sagde han “jeg elsker dig” på Navi (Avatar)? Reparerede hun din computer? Mødte i hinanden i World of Warcraft?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × three =

1 Comment
  • Kim Bach
    juni 19, 2011

    Elsker den, synes nu hun er ret kedelig i sine valg, og vel en skuespiller med replikker skrevet af mænd? ps. Vil da alligevel smide denne dare: jo jeg vil gerne møde hende, og så ser vi hvem der b* slapper hvem ;-) pps hun er ikke HALVT så lækker som MIN kæreste, hun har ALDRIG slappet mig, selv om jeg er LANGT under hendes niveau udi Kants filosofi