Åbn øllen-luk computeren

1 Min læsning

Hjemmearbejde er blevet populært som aldrig før. Efter corona har mange konstateret, at man faktisk kan arbejde ret effektivt. når man selv styrer tiden. Men så kommer problemet. Kan man styre tiden? Eller glider hverdag ind over weekend og arbejdstid ind over fyraften?

For mange der arbejder hjemme kan det være svært adskille arbejde og fritid. Det problem har ølmærket Heineken taget fat på med et humoristisk touch.

En undersøgelse foretaget af Heineken viser, at hver anden dansker føler, at arbejde og fritid flyder sammen, fx ved at man arbejder i aftentimerne, i frokostpausen eller i weekenden. Hele 43 procent fremhæver, at de gerne vil blive bedre til at lukke ned og holde fri. Når arbejdet fylder mere, går det ud over vores sociale relationer, og det er den udfordring, som Heineken gerne vil sætte fokus på.

For selvfølgelig skal computeren lukkes, når man åbner en velfortjent fyraftensøl. Og kan man ikke selv administrere at lægge arbejdet væk, så klarer Heinekens nye teknologiske oplukker The Closer det. Bluetooth teknologi i oplukkeren kommunikerer direkte til din computer. Så når du åbner øllen, slukker computeren automatisk.

Er det noget mange kommer til at bruge? Næppe. Er det en god icebreaker til at snak om work/life balance? Ja hvorfor ikke.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 1 =

1 Comment
  • Jens Madsen
    september 19, 2022

    Super fed markedsføring! Selvom det nok ikke er mange der køber den, men stadig en meget sjov gemic :)