Gaming guide – Saints Row og MultiVersus

3 Min læsning

Den står på gangstere med studielån i actionspillet ‘Saints Row’ og alletiders slåskamp mellem Superman, Batman og Arya Stark i kampspillet ‘MultiVersus’

I actionspillet Saints Row handler det om studielån, ungdomsoprør og at blive den største forbryderorganisation i landet

Selvom at actionspillet ‘Saints Row’ på rigtig mange måder er en kopi af det umådeligt populære Grand Theft Auto, så er det også et spil med sin helt egen unikke sjæl og attitude. Hvor GTA-spillene fokuserer på forbrydelser, brutal vold og en seriøs historie. Så holder ‘Saints Row’ til i den helt anden ende. Her er det fire venner der bor sammen og ikke har råd til huslejen, så derfor starter de en forbryderbande med målet om ikke at skulle arbejde for andre end dem selv.

Præmisset for ‘Saints Row’ er langt mere ungdommeligt og Gen Z, end hvad der typisk findes i denne slags spil. Selvom du stadigvæk skal bygge et forbryderimperie op ved at skyde fjendtlige bander og lave massevis af ulovlige ting, så gøres det hele med et glimt i øjet og som en karikatur.

Hvor GTA-spillene er dybt alvorlige, så er ‘Saints Row’ en stribe af jokes og bidende satire, og et karaktergalleri med personlighed og charme som få spil har det. Men i sidste ende er det stadig en kopi af GTA-spillene. Du har en enorm storby at udforske, hvor du kan stjæle biler, helikoptere og skabe kaos alt imens du udfører missioner for at fremme historien.

Der findes ikke særlig mange af denne type spil på markedet mere, hvor en enorm storby bliver stillet for dine fødder og du kan mæske dig i en fuldblods kopi af GTA. For selvom ‘Saints Row’ på rigtig mange måder ikke er et perfekt spil, så har det charme, sjæl og præcis nok DNA fra serien det kopierer til, at det er det absolut bedste bud på et GTA-agtigt spil lige nu.

Du vil elske Saints Row hvis:

  • Du savner et nyt GTA
  • Synes at GTA 5 er ved at være lidt for gammelt og vil have noget nyt

Saints Row fås til Playstation 4, Playstation 5, Xbox og PC

‘Multiversus’ giver dig svaret på det ældgamle spørgsmål: Hvem ville vinde i en slåskamp mellem Superman og Batman

Hvem ville vinde mellem Superman og Batman? Hvad nu hvis Arya Stark også var der? Det er det store spørgsmål som kampspillet ‘Multiversus’ stiller. Her tørner nemlig superhelte, tegnefilmsfigurer og endda LeBron James sammen i én kæmpe stor slåskamp.

Udvalget af forskellige figurer er det helt store tilløbsstykke i dette spil, hvor du spiller online i to-mod-tokamp, og kan slås som Snurre Snup side om side med Arya Stark. Det er dog ikke den slags kampspil, hvor det gælder om at tæske modstanderen indtil de ikke har mere liv. I stedet gælder det om at vælte modstanderens hold ud af banen og det første hold der skubber modstanderen ud tre gange vinder.

Det er en anderledes tilgang til kampspil, og giver en helt anden strategisk dimension til slåskampenen, når det gælder om at få modstanderen ud af banen fremfor banket i gulvet. Og ligesom at mængden af figurer du kan spille med spænder i øst og vest, så er kampene også et virvar af kaos. Der er effekter, lys og lyde overalt fra første sekund og det resulterer i en herlig kaotisk stemning, der gør at det hele ikke bliver alt for alvorligt.

‘Multiversus’ er et fremragende kampspil, også selvom det ikke havde Snurre Snup, Batman eller Gizmo fra Gremlins. Men at det både er et godt spil og fyldt med genkendelige figurer gør det til en perfekt blanding. Især fordi at kampene i spillet ikke tager mange minutter, og kan tages som en lille hurtig snack eller et stort festmåltid for både store og små.

Du vil elske Multiversus hvis:

  • Du elsker spil som Super Smash Brothers
  • Vil have et fremragende spil til både store og små

‘Multiversus’ er gratis at spille, med tilkøb inde i spillet. Det fås til Xbox, Playstation 4, Playstation 5 og PC.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 5 =

No Comments Yet.