FAMILIEKALENDER, INDKØBSSEDDEL OG TO-DO-LISTER SAMLET I EN APP

2 Min læsning

Nu behøver du ikke have papirlapper hængende på køleskabet i et forsøg på at huske det hele, for med gratis app’en; Cozi, har du familiens kalenderaftaler og opgaver samlet ét sted – lige ved hånden.

Har du styr på børnenes fodboldtræning, aftensmadsindkøb, vasketøjet og fødselsdagen på lørdag? Dagligdagen kan let blive kaotisk og for de familier der skal medregne alle børnenes aktiviteter i og uden for skole og børnehave, kan den manglende overskuelighed med garanti skabe mere frustration end glæde.

Med Cozi på mobilen, får du en fælles familiekalender, opgave-lister, indkøbslister og en familiejournal, hvor du kan notere særlig øjeblikke og vedhæfte tilhørende billeder. Ikke nok med at du kan dele Cozi-kontoen med din familie, så kan du selvfølgelig også synkronisere app’en på tværs af din smartphone, tablet eller laptop via cozi.com

Dele app’en fungerer således at hele familien har et fælles kodeord og vil hver især få de sidste nye opdateringer tilføjet til jeres Cozi-konto i løbet af dagen.

App’en har også en delt indkøbsliste, og er du lige kommet ind af døren derhjemme med madvarerne og opdager at du har glemt at købe mælk, er indkøbslisten inddelt så du nemt kan afkrydse hvad der er handlet og hvad der mangler så resten af familien, kan se hvad de skal snuppe med hjem i farten.

Med få klik kan du sætte Cozi app’en til at sende dig sms’er eller lave påmindelser, så ingen glemmer svømmetøjet om onsdagen eller misser en vigtig begivenhed, som Halloween-festen hos moster og onkel. Det er ikke uden grund at Cozi er kåret som den bedste gratis familie/forældre app i 2012! Cozi app’en har også forskellige størrelser widgets med både; familiekalenderen, opgavelisterne eller indkøbslisterne, til din startskærm.

App’en er oplagt til familien med større børn og teenagere i husstanden, der selv har smartphones og ofte har lige så mange aftaler, som forældrene, men også fordi app’en endnu kun findes på engelsk.

Cozi kan downloades gratis via iPhones AppStore eller via Androids GooglePlay.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × one =

No Comments Yet.