FREMTIDENS YELLOW CAB TIL N.Y

1 Min læsning

For de fleste New York lovers er Yellow Cabs lige så meget indbegrebet af The Big Apple som Empire State Building og hot dogs i Central Park. De klassiske gule taxier har været en del af New Yorks gadebillede siden 1912. I 2011 skal modellen Ford Crown Victoria skiftes ud, og der er 3 finalister tilbage i The Taxi of tomorrow konkurrencen. Hvilken ville du stemme på?

Karsan modellen (fra Tyrkiet for at det ikke skal være løgn) ligger lunt i Manhattan svinget. Dejligt udsyn gennem store glasruder og som den eneste af de tre finalister har den rampe og plads til rullestol.

Ford Transit Connect er den eneste amerikansk producerede bil på shortlisten. Der skulle være en elektrisk model på vej. Hvilket jo kan gøre Ford’en til et grønt valg selvom bilen forbliver gul. Men ligner den lidt noget fra Post Danmark?

Nissan NV200 modellen har mest benplads og vil sikkert være komfortabel for langbenede europæiske turister. Tom Cruise og andre halvlange amerikanere er nok lige glade. Til gengæld byder Nissan også snart på en elektrisk version, så 1-1 mod Ford på den front.

Hvilken af de tre vil du helst køre med næste gang du er i New York?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 5 =

No Comments Yet.