Har du styr på, hvor meget din Twitter-kontor er værd?

1 Min læsning

af Mikkel Winther

Vi er alle på de sociale medier, men har du egentlig styr på, hvor meget din social-eksistens egentlig er værd?

Blog_twitter_bird_logo_by_biz-stone-650x411

I dag har vi Klout-scores – og Like-Supermarkeder er ved at blive en rigtig ting. Vores sociale tilstedeværelse er guld værd for alle marketingfolk verden over.

Men hvad er din sociale profil egentlig værd i helt simple kroner og øre? TwitterWorth er et simpelt lille værktøj, der giver dig mulighed for at få en hurtig analyse af, hvor meget din Twitter-konto er værd.

Twitterworth

Værdien af din konto bliver beregnet ud fra antallet af følgere du har, hvor mange lister du optræder på og hvor længe du har været på Twitter. Det er ikke den mest dybdegående analytiske gennemgang. Men det er en sjov lille ting at se på, for hvem vil ikke gerne vide, hvor mange Big Macs ens Twitterprofil er værd.

Hvis du er blevet rigtig nysgerrig på Twitter og analytisk data, så har Twitter nu åbnet op for Twitter Analytics, der giver dig et gennemført og dybdegående indblik i din konto. Her kan du se alt fra hvem der læser dine tweets til hvilke interesser de har og få svar på rigtig mange af dine Twitter-data spørgsmål.

Hvor meget er din Twitter-profil værd? Og synes du det er sjovt at se alt den her big data om dit sociale liv?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − eight =

No Comments Yet.