Julegave-idé: Bluetooth-højtaler på budget

2 Min læsning

IKEA har taget deres første skridt ind på markedet for lyd og har lanceret et ambitiøst bud på en trådløs højttaler, der let kan integreres i hjemmet. Vel at mærke til en pris, hvor de fleste kan være med.

ENEBY bluetooth-højtaleren, som IKEA har valgt at kalde deres demokratisering af god lyd, er udviklet på baggrund af de meget klare tilkendegivelser om, hvad musik betyder for hjemmet fra mennesker over hele verden.

Den nyeste version af rapporten “Life at Home”, IKEAs årligt undersøgelse af, hvad der gør et hjem til et hjem, viser nemlig, ifølge de i alt 12.000 adspurgte, at positive lyde fra bl.a. musik bidrager til, at et sted føles hjemligt.

Musik spiller en bærende rolle – særligt for den unge målgruppe. 65 pct. af de unge adspurgte mener, at musik skaber en følelse af at være hjemme, uanset hvor man befinder sig. N

Når der nu intet er som musik, der på et splitsekund kan sætte den helt rette stemning i hjemmet, måtte IKEA selvfølgelig før eller siden præsentere deres bud på en trådløs højtaler. Det har de nu gjort – og den trådløse højtaler ENEBY er både bærbar og kan stå frit på et bord, hylde eller monteres på væggen.

Men der hvor det for alvor bliver spændende med IKEAs indtog på lydområdet er selvfølgelig, hvad der ellers kendetegnet IKEA, nemlig de overkommelige priser, der henvender sig til den brede befolkning. For der er mere i samme genre, hvor det kommer fra. Næste år præsenterer de en ny kollektionen, de kalder SYMFONISK, hvor de samarbejder med brandet SONOS, der har specialiseret sig i musiksystemer.

Højtaleren ENEBY fås i to forskellige størrelser til henholdsvis 699 kr. og 399 kr. på IKEA.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × two =

1 Comment
  • Bendixen
    november 29, 2018

    Det er virkelig en smart en ide, har blot ventet på, at de skulle langere dettte. Det er jo blot et spørgsmål om tid før de bevæger sig ind på andre områder også, såsom smykker eller biler ;-)