MAD & VENNER INVITERER PÅ LÆKKERIER

2 Min læsning

Madredaktør Sidsel Birkholm giver ugens kulinariske digitale tips. Denne uge har Sidsel haft fat i en app som får tænderne til at løbe i vand.

En app fyldt med lækre opskrifter må absolut være denne fra gourmetmagasinet Mad & Venner lavet i samarbejde med køkkenfirmaet Uno form. Det er en lille enkel app med basisfunktionaliteterne på plads. Opskrifterne er delt op i hhv. forretter, hovedretter, desserter og tilbehør, som man kan bladre ned igennem og lade sig inspirere af.  Derudover er der en søgefunktion, mulighed for at markere sin favoritter og se hvilke opskrifter der senest er lagt op i app’en.

Opskrifterne er enkle, lette at lave, og ser bare så appetitlige ud. Små calzone pizzaer med parmaskinke og mozzarella, får jeg absolut lyst til at lave som et anderledes bud på en lækker sandwich til frokost. Citrusmarineret kalveentrecôte med linsesalat, er en meget lækker hovedret, hvor det klassiske tilbehør er skiftet ud med grønne Le Puy linser. Havtaskekæber på rosmarinspyd og ristede asparges lyder heller ikke helt af vejen en god lørdag aften.

Af desserter har Mad & Venner også mange gode bud på lette desserter der alle er hurtige at lave. Der er frugter vendt i Muscat og serveret på et flot fad, det er en perfekt og næsten sund dessert til en mere syndig men meget smuk panna cotta selvfølgelig lavet af fløde og vanille og serveret med en hjemmelavet kaffesirup.

Det er en klassisk app uden mange funktioner, men som bæres oppe af nogle rigtigt lækre opskrifter.

Læs og se mere om den gratis app hos Unoform.

App’en er udviklet i fællesskab mellem Uno form og gourmetmagasinet Mad & Venner. Alle de opskrifter der er vist i app’en har tidligere været bragt i magasinet. App’en kan downloades gratis. Det anbefales at gøre det via wifi, da den fylder 18 MB. Den kan downloades fra Apple App Store. Findes ikke til Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + eight =

No Comments Yet.