MADBIOGRAF- MIDT I KØKKENET
Hvordan er det nu lige, at man parterer en kylling og håndterer en skorzonerrod? Mangler du idéer til at presse lækre safter af fennikel eller gulerødder, så er videoerne på madbio.com et godt bud.
En rigtig interessant del i Madbio er videoerne om teknikker, hvor kokke viser hvordan en bøf steges korrekt, forklarer forskellen på en persillerod og en pastinak (pastinakken buer indad ved toppen) og hvad kålrabi er for noget.
Opskrifterne er mangfoldige og breder sig fra Dal med tomat, hornfisk med kartofler og løvstikke til gulerodskager. Det helt hotte for tiden er safter, og jeg må indrømme, at fennikelsaft, saft af hvidkål og æbler eller gulerods-hybenrosejuicen ser superlækre ud og klart er noget jeg må prøve. Og skal der endnu en køkkengadget ind i køkkenet, så lyder en slowjuicer, der i langsomt tempo presser safterne ud af råvarerne uden at rive dem fra hinanden, som en ny maskine på ønskelisten.
Hvilke madteknikker vil du gerne blive bedre til?
Læg og se mere på www.madbio.com. Madbio er en del af Aarstiderne.