NY BOG FRA INTERNET KOMIKER/DESIGNER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Sjældent har jeg grint så højt. Jeg måtte risikere mit liv i et forsøg på at læse på min mobil, mens jeg cyklede til en middag, jeg i forvejen var forsinket til. Det var sådan jeg stiftede bekendtskab med internetkomikeren David Thorne og hans vanvittige univers af grove, skriftlige come backs til folk, han ser sig sur på. Der er f.eks. korrespondancen, hvor David laver lagkagediagrammer for at udtrykke sin foragt overfor Simon, som presser på for noget gratis, grafisk arbejde. Så er der Missing Missy– en kvinde forsøger at få David til at lave en “Savnet” plakat, da hun mister sin kat. Og selvfølgelig klassikeren om edderkoppen med 7 ben, hvor David forsøger at betale sin kiropraktor med en tegning af en edderkop.

Nu er David Thorne aktuel med bogen “The Internet is a playgroup” en samling af hans mest vanvittige essays og tegninger baseret i grove træk på oplevelser fra det virkelig liv. Og anmelderne er vilde med den! Tror nok også lige den bliver hevet ned til min Kindle app til iPhone.

Kender du til Thornes vanvittige univers?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 3 =

No Comments Yet.