PARTERAPI- APP KICKSTARTER SAMTALEN

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Dining dead- det kalder man de par vi alle sammen har set siddende gennem 3 retter i restauranten uden at sige et ord til hinanden. Nogle gange har man bare været sammen så længe, at man er løbet tør for samtaleemner. Og så kan det være meget godt med en app, der lige kommer med et par stikord. 

Couples Talk indeholder over 500 spørgsmål delt ind i 12 kategorier. Emnerne tæller både barndom, fortiden, familien, forhold, fritid, sex og fremtiden og lidt mere. Kategorierne er farveinddelt således at det mest personlige spørgsmål indenfor kategorien er rødt og de mere overfladiske er grønne.

Men fortvivl ikke når din partner har svaret spørgmålet og tavsheden atter sniger sig ind. Det er der selvfølgelig taget højde for med opfølgende og uddybende spørgsmål.

Spørgsmålene kan f.eks. være. Hvad er din yndlingsfilm nogensinde? (fritid). Kan du lide at holde i hånden? (sex). Hvilke to mennesker i din familie skændes mest? (Familie). Hvis du tænker på gamle mennesker du kender, hvem vil du absolut ikke være? (fremtid). Er mennesker monogame af natur? (opinion). Ganske underholdende langt hen af vejen, med mindre man allerede har talt om det hele, hvilket måske sætter én lidt unden for målgruppen.

Når dig og din partner har brugt Couples Talk appen rigtig mange gange, så kan det være i faktisk begynder at kunne tale sammen selv igen- helt uden hjælp. Derfor kan I som de crazy crazy mennesker I er selvfølgelig tilføje improviserede spørgsmål som en note i app’en.

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at Couples Talk app’en måske i virkeligheden ville gøre sig bedst til en meget lang biltur med en flok venner. Hvis man ikke taler sammen I et parforhold, så synes jeg egentlig bare man skulle tage at blive skilt.

Couples Talk koster 12 kr. i iTunes app store. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × five =

No Comments Yet.