Podcast #348 Den digitale nomade

2 Min læsning


Er du træt af sure kollegaer og en rodet skrivebord? Drømmer du dig til palmestrande og eventyr, men har du ikke råd til den lange ferie? Fortvivl ej. Det er bare tid til at du tager skridtet til og bliver fuldtids digital nomade. Teknologien gør det efterhånden muligt at udføre mange jobs på farten, og i ugens program møder du Mille Sjøgren, som forener jobbet med jordomrejser med familien. Få tips til at tage skridtet ud i eventyret og inspiration til hvilke digitale hjælpemidler, du skal have med på turen. Mille Sjøgren er forfatter til bogen Den digitale Nomade.

Lyt til programmet lige her og se Milles tips herunder.

Det vigtige wifi

Internettet er vigtigt for den Digitale Nomade. Mille anbefaler Find et godt sted du kan arbejde. Brug app’en Speedtest for at se, om internettet er godt nok til videosamtaler, telefonsamtaler eller til at uploade store filer. Brug Wifi Finder til at finde gode internetforbindelser i nærheden. Appen virker også offline.

Workfrom er en app, hvor man kan skrive, at man eksempelvis er i Tulum i Mexico, og så finder den alle de cafeer og coworking spaces i nærheden. Der kan man arbejde fra og ellers møde andre digitale nomader.

Hvis du skal finde vej og ikke har godt netværk kan du bruge app’en Maps.me som er offline kort som du kan downloade mens du har netværk og så bruge når du er på vej uden netværk.

Online møder

Mille bruger Skype og Google Hangouts som uundværlige redskaber, når hun som digital nomade skal have kontakt med sue kunder.

Trello bruger jeg til at holde styr på mine ungers skoledag sammen med deres online skolelærer.

Hvordan finder du arbejde?

Blocser er en helt ny freelanceapp, der fungere lidt ligesom Tinder. Den kan man bruge til at finde arbejde i nærheden af, hvor man er.

Fordi Mille arbejder som speaker har hun brug for at redigere lyd hyppigt. Til det bruger hun programmet Hindenburg og Protools.

Droner.

Så bruger jeg selvfølgelig Lonely Planet, Townske og andre rejseapps.

Sådan indpasser du dig

Worldclock er en fantastisk app, når man er ude i verden og hele tiden skal have styr på tidsforskellen i forhold til sine kunder.

Det kan være svært at gøre sig forståelig i nogle lande, men her kan Google translate komme til hjælp.

Når du skal udregne, hvad tingene koster så er XE currency converter ikke til at komme udenom.

Til børnenes world schooling undervisning

Mille og hendes familie bruger app’en Trello til at holde styr på opgaver og lektier til fjernundervisningen.

Milles hardware på farten

Laptop

Smartphone med beskyttende cover

Drone til luftfoto

Mikrofoner- TLM Neymann 103, Apogee mike.

Høreteleoner AKG noice cancellation

Lydisolerende tæpper- fra Amazon

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 1 =

No Comments Yet.