PSYKOLOGHJÆLP PÅ NETTET

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Livet går op og ned. Og når det går meget ned, så kan det være en god idé at få lidt indspark udefra. Det kunne f.eks. være fra en psykolog eller coach. Og hvem siger det ikke kan foregå online?

Sidder man midt i en pludselig skilsmisse, et dødsfald eller en fyring har man måske ikke lige overskud til at trawle nettet igennem for at finde en psykolog som man ikke aner noget om, og som man først kan få en tid hos flere uger efter. Den problemstilling løser Mentaline.dk

En ny portal som matcher den søgende med en passende behandler. Konsultationen kan så foregå online med webcam. Priserne varierer, men det er nemt at danne sig et overblik og søge mellem forskellige speciale områder som parterapi, forældrerådgivning, life coach og afhængighed.

Det er andet blandt iværksætteren Jesper Buch (bag online succesen JustEat), som står bag Mentaline.dk der også findes i en international version Mentaline.com

Mentaline.dk virker umiddelbart hurtigt, diskret, praktisk og effektiv. Hvad mener du? Kan man rykke psykologerne online?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − three =

1 Comment