SÅDAN OPLEVER PILOTEN DET: VERDENS STØRSTE PASSAGERFLY LANDER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg er dybt fascineret af fly og særligt det her fly. Jeg havde fornøjelsen af at flyve med en Airbus 380 fra Lufthansa sidste år på præcis den tur som klippet her viser. Det er et motherfucker stort fly som til gengæld flyver som en drøm.

Airbus
Der bliver læsset mad på den 380 som Christiane fløj til San Francisco med

Der er markant mindre motorlarm, mere ro i kabinen, mere plads og i det hele tager bare mere fly. Jeg var også så heldig at få en lille rundtur på flyets øverste etage, som jo er den ultimative første klasse inklusiv gourmetkok og dundyner. Og her er altså ikke bare tale om en enkelt pukkel som på den klassiske 747 (jumbo). Der er en fuld 2 etage.

DSC00555
Væsentlig mere plads på et 1 klasses badeværelse på en A380

Hvis du også er lidt af en flyspotter, så tror jeg du vil sætte lige så meget pris på den her video som jeg gjorde. Den viser hele landingsproceduren set fra piloternes perspektiv. Inklusiv en fine udsigt over Golden Gate Bridge.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + six =

4 Comments
 • Anders
  september 16, 2013

  Som jeg gjorde. ..??? Skriver du! Du har fundet den på nettet men ikke optaget den.

 • christiane
  september 16, 2013

  Hej Anders

  Jeg skriver at læseren nok vil sætte lige så meget pris på videoen som jeg gjorde da jeg så den. Ikke da jeg optog den. Desværre :-)
  Christiane

 • Sarah Dittmer
  september 20, 2013

  Hvis man enten er for doven til at køre til Kastrup (eller bor for langt derfra), er det også sjovt at følge flyene på http://www.flightradar24.com. Hvis man klikker på et fly og vælger 3D, kan man via Google Earth se cockpit udsigt (dog ikke live, men baseret på de data, der kommer fra flightradar24). Flightradar24 fås også til både iOS og Android. I iOS-versionen er det muligt at sætte alerts op, så man eksempelvis får en besked, når der er en A-380’er over Danmark…

 • HanneM
  september 22, 2013

  WOW – det var altså langt mere spændende at se end jeg havde troet :-) Tak!