SE AFSLØRINGEN AF DEN NÆSTE XBOX SPILLEMASKINE LIVE!

1 Min læsning

På tirsdag afslører Microsoft den næste Xbox, og de inviterer hele verden til at se med live.

Den Næste Xbox

Det er 12 år siden, at den første originale Xbox kom på markedet, og i 2005 kom dens storebror, Xbox 360, på markedet og nu er det tid til en ny generation af Xbox at komme på markedet.
Microsoft har inviteret Elektronista til offentliggørelsen af maskinen, men du kan også følge med hjemmefra via video lige her

Hele showet starter tirsdag den 21. maj, kl. 19:00.

Men hvad skal der ske?

Microsoft har inden offentliggørelsen i næste uge snakket lidt om hvad vi kan forvente. Først og fremmest kalder de det selv fremtiden for digital underholdning og TV.

Så der kommer til, at være en hel del snak om hvordan den nye Xbox formentlig kommer til at erstatte din traditionelle TV-boks under fjernsynet, og hvordan Microsoft vil tage kampen op mod Apple TV på streaming fronten.

For de spilinteresserede vil dette også være den første fremvisning af den meget ventede spil – Call of Duty: Ghosts, samt helt nye titler fra Microsoft selv som blandt andet vil inkludere et nyt ambitiøst børnespil.

En ting er sikkert, det bliver utroligt spændende.

Ghosts

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 5 =

No Comments Yet.