SELSKABSSPILLET B.U.T.T.O.N

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Brutally Unfair Tactics Totally Okay Now er titlen på et helt igennem fjollet selskabsspil som vi har test. I folkemunde går det under navnet B.U.T.T.O.N og man kan spørge sig selv om de mon fandt på akronymet eller titlen først?

B.U.T.T.O.N er udviklet af Copenhagen Game Collective der, ja, er et spilkollektiv der har til huse i København. Spillet kan spilles af to til otte personer og er et ualmindeligt fysisk computerspil. Det gælder nemlig om at træde nogen skrift væk fra enten sin pc eller xbox (som er de to ting spillet er blevet udgivet til). Herfra tæller spillet ned mens man eksempelvis skal opføre sig som en abe, hoppe rundt som en tosse eller noget helt anden, inden der bliver skudt af til en spurt om at komme først hen til sin eller en andens controller/tast på pc’en. Her kan det være man enten skal trykke sin egen tast ned x antal gange for at vinde eller holde en af sine modstanderes tast nede i et tidsrum, så vedkommende taber. Og alle kneb gælder, desværre.

Jeg taler af erfaring når jeg siger, at det kan gå vildt for sig, så det er måske meget godt lige at lave nogle interne regler om, hvor hårdt man må gå til den med sine medspillere. Bare lige et lille råd. Nå ja, og så skal alle selvfølgelig være klar på ikke at snyde, hvis spillet eksempelvis giver besked på at løbe hen mod skærmen i slowmotion!

Spillet giver med garanti meget mere mening når man ser videoen herunder, så go go go!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − ten =

No Comments Yet.