TEGNEAPP MED GIGA SUCCES

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Draw Something er den nyeste dille, hvor du kan hyggespille med en ven lidt som med Wordfeud. Denne gang er det bare tegn og gæt. 

Hvorfor har jeg dog ikke valgt at beskæftige mig med arkæologi eller vin eller noget andet som ikke udvikler sig med lynets hastighed? To ugers ferie måles vist i hundeår. Man kommer hjem og så vender selv ens mor det hvide ud af øjnene, fordi man ikke lige har hørt om app’en Draw Something.

Det er eftersigende ikke mere end 6 uger siden Draw Something blev lanceret. I de første 5 uger blev app’en downloadet og -hold nu fast- 20 mio gange! Og det er faktisk i nordeuropa Draw Something vokser hurtigst. Og for lige igen at understrege hvor speedy tingene går i tech-verdenen, så er det også allerede lykkedes for virksomheden OMGPOP bag Draw Something at blive solgt til casual games kongerne Zynga (Farmville).

Hvis du ikke allerede har været der (og det har du jo nok), så kan du hente Draw Something gratis til både iPhone og Android. Med betalingsversionen slipper du for reklamer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + seven =

1 Comment
  • linda
    april 30, 2012

    Hvorfor kan jeg ikke hente draw something free efter jeg har skiftet tlf har en htc wildfire ?