Ungerne leger med bogstaver i gratis dansk læse-app

1 Min læsning

I den danske app Læsesjov kan ungerne lære bogstaverne at kende ved at lege med dem i fire små minispil.

leo og mona læsesjov 1

Mød den hjælpsomme duo Leo og Mona, der med charmerende stemmer og motiverende konfetti guider de helt små børn ind i bogstavernes verden med fire små, visuelle minispil.

I et af spillene skal man flyve en tur på himlen og lave ord ved at ramme de rigtige bogstaver undervejs. Den voksne stemme i spillet kalder det “ordkonstruktionsspillet”. Leo og Mona kalder det “flyvespillet”.

I dinglespillet, som jeg personligt synes er det fineste af de fire, hænger en samling bogstaver i snore fra loftet og skal trækkes ned i en maskine for at danne det rigtige ord. Den voksne kalder det “konsonant- og vokalafsøgningsspillet” – spillets suverænt længste ord. Det er en fin lille idé at smide sådan et sammensat 11-stavelsers-ord ind på lydsiden. Så ved det videbegærlige barn, der lige er gået i gang med at lege med bogstaverne, ihvertfald hvad der er at stræbe imod.

Læsesjov, som er udviklet af det danske firma Cape Copenhagen, er ganske gratis og kan downloades til iPhone og Android.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − one =

No Comments Yet.