#110 Podcast Online Overskud med Fucking Flink

1 Min læsning

Onlineoverskud

Hvordan får vi mere online overskud?For hver lille negativ oplevelse vi har i hverdagen skal der 3 positive til at stabilisere vores humør. Og vi kan blive så meget bedre til at tale pænt til hinanden på nettet. Elektronista har besøg af Fucking Flinks Lars AP.

Din idiot! Du fortjener at dø. Du er en klam kælling, og du skal bare holde din kæft! Jeg ved hvor du bor. Sådan lyder det lidt for ofte på internettets kommentarspor og sociale medier. Men hvis du tror det er hårdt for voksne at blive angrebet med had og trusler, hvordan tror du så ikke det er for børn, som bliver plaget med cybermobning, uendelige hadesms’er og hadegrupper på facebook for “alle os som synes Celine er en klam luder”.

Christiane har Fucking Flinks Lars AP i studiet til en snak om #Onlineoverskud og hvad du kan gøre for at gøre livet online sjovere, sikrere og bare bedre. (Lyt med på itunes)

Ugens app: Lars anbefaler at lytte til podcasts via en app på smartphonen. Prøv med  app’en Pocket Casts som findes til både iPhone og Android. Husk at lægge Elektronista ind :-)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − six =

No Comments Yet.