Elektronista juleshow 2023- Direkte fra Skuldborg!

1 Min læsning

Så er den her. Absolut Elektronista julehygge podcasten 2023. Og ja naturligvis for 12 år i træk med Clara Mai Kunstmann og Susanna Rankenberg. Eksklusiv backstage information om mediefænomenet R8dio, hunden Ulla, gadget julegaver, årets film, serier og søgninger. 

Jeg elsker virkelig juleprogrammet med Clara og Susanna. Og det er jeg vist ikke ene. Mange af jer har spurgt om programmet også udkommer i år. Og ja naturligvis! På trods af at Elektronista podcasten har haft en mindre pause grundet mit temmelig heftige efterår. Men jeg satser på at juleprogrammet bliver startskuddet til mange flere Elektronista episoder om forholdet mellem os mennesker og vores teknologi i 2024. 

En af de ting, som jeg lærte af programmet, er at der nu findes en slags Google Translate teknologi, som gør at hunde kan fortælle deres mennesker, når de er sultne, vil gå tur eller har ondt. Og så var der også et par gode reminders til serier og film man kan se i juleferien. Du kan lytte til podcasten over alt. Det er helt gratis, og hvis du vil være med til at holde den betalingsfri, så er en anbefaling altid en kæmpe hjælp. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

No Comments Yet.