Så meget magt har Elon Musk- Er du ok med det?

1 Min læsning
Foto: Christiane Vejlø

Han er en af verdens rigeste mennesker. Han er i vores biler (Tesla), vores undergrund (Boring Company), vores rumraketter (SpaceX), vores infrastruktur (Starlink), vores kunstige intelligens (X.ai), vores sociale medier (X/twitter) og på vej ind i vores hjerner (Neuralink). Han beder sin annoncører om “go f*** yourself”, og han deler antisemitiske links på X. Men hvordan er den akavede sydafrikanske dreng blevet til alt dette? Og kan vi føle os sikre, når én mand har så mange penge og så meget magt?
Hvis du gerne vil vide mere om en af vores uden tvivl største innovatører og provokatører, så hør DR programmet Enter her, hvor jeg sammen med Adina Ren tegner et portræt af Musk. Fra barndommen i Sydafrika til besættelsen af turen til Mars. 

Han styrer mere eller mindre vores elbiler, rumrejser, internet, sociale medier og alt derimellem. Musk er en af vor tids mest vilde karakterer, og hans indflydelse på verdenssamfundet er enorm og konstant i rivende udvikling. Han er et forbillede inden for bæredygtighed og innovation, men han er også på mange måder en kontroversiel figur. Du får hele historien om Musk, hans magt og hans visioner. Er han en superhelt eller superskurk? Bedøm selv. Lyt med her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × two =

No Comments Yet.