ALEC BALDWIN PÅ APP REHAB?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

En ny form for afhængighed rammer Hollywood. Den kendte skuespiller Alec Baldwin er netop blevet smidt af et fly på grund af sit tvangsbehov for at spille Scrabble spillet Words with friends. 

30 Rock skuespilleren sad i gaten i et fly som eftersigende ikke bevægede sig. Så han så ikke lige nogen umiddelbar grund til ikke at fortsætte sin ordspil med vennerne. Hvor mange gange stewardessen havde bedt ham om at slukke telefonen fortæller historien ikke noget om, kun at hun endte med at smide den uvorne stjerne af flyet.

“Flight attendant on American reamed me out 4 playing WORDS W FRIENDS while we sat at the gate, not moving. #nowonderamericaairisbankrupt,” lød det på et tweet fra Alec Baldwin tirsdag efter episoden.

Baldwin tilføjer i et senere tweet at det ord han var igang med at skrive var “United” (konkurrent til American Airline).

Words with friends kommer fra Zynga og dermed fra folkene bag Farmville fænomenet. I Danmark er det især det lignende spil Wordfeud som hitter hos de ordglade puzzle folk. Er du også afhængig?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + seventeen =

No Comments Yet.