BILLET APP TIL TOG OG METRO I KØBENHAVN

2 Min læsning

Af Line Maria Kristoffersen

DSB & co har lanceret en julekalendergave til alle os der gerne vil være effektive (og med lettere diffus stedsans). 1415 app adskiller sig fra alle andre billet og klippekort apps med et overskueligt design og en indbygget GPS søgefunktion til angivelse af startzone. Et godt udgangspunkt for at komme ud og hjem.

Slut med at tænke på byttepenge og glem køen ved billetautomaten. Det er blevet nemt og hurtigt at købe tog, bus og metrobillet i hovedstadsområdet. Om vi vil det eller ej, så tyder flere undersøgelser faktisk på, at mænd generelt har en bedre stedsans end kvinder – selv om der selvfølgelig er store forskelle fra person til person. Forklaringen er muligvis, at de to køn ser ud til at bruge hver sin ubevidste strategi, når de skal bevæge sig fra punkt A til B. Mens kvinder i højere grad hæfter sig ved detaljer, holder mændene især øje med de store træk i landskabet. Om end… Fælles for begge parter er, at det er svært vanskeligt at notere sig noget som helst efter en tørstig julefrokost en mørk decembernat.

For 6 kr. kan du nu få en pædagogisk guideservice pakket ind i funktionelt design og dermed sikkerheden for at du kan skaffe dig den fornødne transport/tog/bus/natbus/metro og komme godt hjem under dynerne lidt større.

App’en giver adgang til kollektive transportmidler over hele nordsjælland; fra Hundested til Helsingør, fra Gilleleje til Hårlev syd for Køge.

Facebook Page

1415 billet i Apples App Store

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + 12 =

2 Comments
 • Kevin
  december 9, 2011

  Det er altså IKKE DSB og co der står bag, blot til info

 • Andreas J. Hirszhorn
  december 10, 2011

  Hej,

  Som kevin siger er det ikke dsb men firmaerne Touch Logic og Formfill, der står bag appen. Jeg repræsenterer selv Touch Logic.

  Håber at i kan lide appen, og i er selvfølgelig velkomne til at skrive på vores facebookside, hvis der skulle være nogle spørgsmål, eller i har ideer til nye funktion, eller hvis appen skulle opføre sig mærkeligt på en eller anden måde.

  http://www.facebook.com/1415app

  Mvh
  Andreas
  Partner og iPhone-ansvarlig i Touch Logic