TV-Pejsen er tilbage og den foruener (næsten) ikke

1 Min læsning

Mens kulden og mørket er over os, er der ikke noget bedre end at hoppe i hyggetøjet, lave en kop varm chokolade og slappe af foran en knitrende pejs. Selv hvis du ikke har pejs, brænde og briketter kan du sagtens komme nemt til pejseoplevelsen. Og endda uden den fæle forurening som den hyggelige pejs desværre spreder. 

En traditionel pejs er virkelig hygge og dufter dejligt autentisk. Men den forurener desværre rigtig meget. Mere end bilerne i byen faktisk. Og det er simpelthen ikke sundt at sidde mange timer hverken i pejse- eller stearinlys luft.

En slukket, sort tv-skærm spreder ikke ligefrem hygge i stuen. Men det kan du gøre noget ved! Det er faktisk den nemme, billige og langt mindre forurenende vej til pejsestemning. (ja eftersom den kræver strøm er der jo også lidt CO2 udledning).

Hvis du synes, de der filmede, knitrende pejseflammers ufarlige ulmen på din tv-skærm er en hyggelig idé, og hvis du har en Apple tv boks, så er app’en ”Fireplace 4K” måske lige noget for dig?

Der dukker flere apps op, hvis du søger på fireplace, og du kan som regel vælge mellem forskellige pejsevideoer med knitrende brændelyd. Når jeg har “skærmpejsen” kørende hele december påstår mine venner faktisk at den varmer. Ihvertfald føles det sådan.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five − 4 =

No Comments Yet.