Sådan skjuler du Tinder på iPhone

2 Min læsning

Mange af de apps, der ligger frit tilgængeligt på din telefon, indeholder personligt og fortroligt materiale, som ingen andre bør have adgang til. Se, hvordan du effektivt skjuler dine apps. 

Giver det nervøse trækninger hver gang din veninde eller mor tager et kig på din telefon? Får du ondt i maven over, at de skal finde de upassende billeder i Snapchat, snuble over en personlig facebookbesked eller opdage din Tinderkonto – og ikke mindst den heftige aktivitet herpå? Hvis ja, er du ikke den eneste. Der er mange google søgninger på hvordan man kan skjule apps, der ikke tåler dagens lys.

1.     Først skal du gøre dine apps redigérbare – altså sådan at ikonerne ryster, og du kan flytte rundt på dem.

2.     Så skal du lægge den app, du ønsker at skjule, ind i en gruppe. Har du ingen grupper, kan du oprette en ved at føre dens ikon over en anden, vilkårlig app, holde ikonet dér et kort stykke tid og slippe.

3.     Tag fat i ikonet igen (nu inde i gruppen), og træk det ud i højre side af skærmen. Der bliver nu oprettet en ny side i gruppen. Slip ikonet i centrum af denne side.

4.     Gør det én gang til, så der bliver oprettet en tredje side i gruppen. Du kan følge med i hvilken side, du er på, ved hjælp af de små hvide prikker i bunden af gruppesiden. Nu er der altså en tom side mellem de øvrige apps i gruppen og den, du vil skjule.

5.     Træk nu denne app ind i centrum af den tredje side, hold den der og lav et hurtigt tryk på hjemknappen. Vupti, så forsvinder app’ens ikon fra gruppen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + twenty =

1 Comment
  • Jens
    oktober 20, 2020

    Tak for guiden. Var lige det jeg søgte :)