Sådan får du en kæreste

3 Min læsning

Er du på jagt efter en ny kæreste? Eller vil du gerne have det ekstra rart med den, du har? Så er der hjælp at hente i det digitale univers. Her er 7 digitale tips til mere romantik i hverdagen.

Er det nu, du skal have en sød, ny kæreste? Hvis du har ventet længe og han eller hun ikke er dumpet ned fra himmelen, så er det måske en god idé at hjælpe amor på vej med lidt techtips.

  1. Opret en profil på en dating app. En app er ofte nemmere at bruge end et website. Vælg f.eks. Tinder, Happn eller Elitedaters eller måske Seniordating.
  2. Gør dig umage med din profil. Jo flere billeder jo bedre. De skal være pæne, men ikke falske. Hold igen med smarte snapchatfiltre. Det virker useriøst. Skriv lidt om dig selv, men ikke en lang smøre. Vis humor og personlighed.
  3. Tal med fremmede- du har lært af din mor, at du ikke må præcist det. Men din nye kæreste kunne sagtens være i supermarkedskøen eller i metroen. Start en uformel samtale, og før i skilles spørger du høfligt, om du måske må få personens navn og om du må connecte på *indsæt foretrukken socialt medie*.
  4. Husk den gode stil på nettet. Det kan godt være du har set en person på Tinder, som du er ked af ikke også swipede dig til højre. Se dog ikke dette som en invitation til at kontakte personen på facebook eller instagram med ordene “jeg så dig på Tinder”. Det er creepy!
  5. Sexting og digital flirt. Du er kommet i snak med en potentiel kæreste og i fortsætter samtalen på messenger eller Whatsapp. Men hvis du virkelig er seriøst, så skal du måske mærke stemningen godt efter før du begynder med dick pics og frække sexbeskeder. Start med lidt forsigtig flirt, humor og måske sjove gifs. Lær personen at kende, så du kan fornemme grænserne.
  6. Date uden for dine faste cirkler. Måske er det tid til at du skal spørge en lidt perifer kollega, om han kan sætte dig op med en ven via en messenger intro? Eller sæt dit Tinder filter til en anden aldersgruppe og by end du plejer. Så kommer der nyt blod på banen.
  7. Læg telefonen væk. Det kan godt være, du har mødt din nye kæreste på nettet. Og at I sender Gifs og hjerteemojis til hinanden dagen lang. Men når I sidder der i sofaen og ser hinanden dybt i øjnene, så sæt telefonen på lydløs. Eller endnu bedre. Lad den blive i jakkelommen. Hvis det virkelige er den helt store kærlighed, så glemmer du alt om at tjekke instagram og Tinder skulle du så gerne allerede have slettet.

God jagt!

PS: Måske taber du endda BH’en af bare love. Det findes!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × four =

No Comments Yet.