Intelligent lampe indstiller lys efter alder og tid på døgnet

2 Min læsning

Vi kender dem mest fra deres effektive støvsugere, hårtørrere og bordventilation, men nu er Dyson også gået ind i lys. På den smarte måde.

Dysons nye Lightcycle Morph-lampe tilpasser sig efter det naturlige dagslys og efter tid, sted, formål og bruger. For lidt lys, flimren og genskin kan belaste øjnene og virke trættende. Det vil Dyson gerne afhjælpe. (Læs også Elektronistas populære tips til trætte skærmøjne).

En indbygget, geo-lokationsfunktion afstemmer automatisk lyset i forhold til dagslyset der, hvor du opholder dig. Du skal lige selv starte med at oprette din lampe og indtaste din lokation i Dyson Link-app’en.

I app’en kan du desuden selv styre lyset i forhold til dine individuelle lysbehov, alder og stemning. Hov hvad har alder lige med lys at gøre? Altså hvis du er over 40 ved du det godt. Så kan du ikke læse en shampooetikette uden at holde flasken hen til vinduet. Det afhjælper Dyson med Age Adjust-funktionen, som automatisk tilpasser lyset til brugerens alder.

Dyson lampen kan indstilles til Study, Relax, Precision, Boost, Wake-up, Sleep og Away. Det betyder den kan tænde og slukke automatisk, og snyde indbrudstyve, mens du er i sommerhuset. Du kan også indstille den til at vække dig med simuleret morgenlys på vintermorgener.

Dyson Lightcycle Morph findes i en skrivebordsmodel (5.790 kr.) og en gulvmodel (7.590 kr.). Begge skulle være klar til det danske marked fra februar 2020. Lampen fås i farverne sort/sort og hvid/sølv.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × two =

No Comments Yet.