Techhack- Sådan laver du en “undo” it på iPhone

1 Min læsning

Du har skrevet en lang og vigtigt og virkelig velformuleret SMS, og du ved faktisk ikke helt hvad der skete, men pludselig er du kommet til at slette den ved en fejl. Pis! Så må du starte forfra. Nej der er faktisk et hack som bringer din tekst tilbage som ved magi.

Der er ikke grænser for, hvor mange gange jeg har mistet tekstbeskeder, som jeg har brugt alt for lang tid på at forfatte. Jeg har ledt og ledt efter en form for undo it knap, men konkluderede at det måske bare var straffen for at bruge for lang tid på at skrive SMS’er.

Men der er en løsning! Og det er nemmere end du overhovedet kunne forstille sig. Og faktisk ret magisk.

Hvis din tekst er forsvundet, så ryster du bare telefonen hårdt fra side til side. Som ryster du et raffelbæger.

Ja det lyder som noget fra Harry Potter, men det virker. Ryst telefonen, så får du muligheden for at kalde teksten tilbage.

Et andet trick som virker med den nyeste software er at swipe tre fingre til venstre på skærmen. Så kommer det du havde slettet straks tilbage.

Selv tak ;-)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + eight =

5 Comments
 • Anne Hodal
  februar 3, 2020

  Åh TAK tak tak! Jeg har så sent som her til morgen mistet en lang besked og forbandet at der ikke var en måde at gå den tilbage på. Shit det er genialt! Nu glæder jeg mig næsten til det sker igen!

 • Allan Bager
  februar 3, 2020

  Det er noget af det nyttigste, som jeg har læst i rigtig lang tid! Tak!

 • Marianne
  februar 3, 2020

  Genialt trick. TAK.

 • Luise
  februar 3, 2020

  Så mangler jeg bare det trick på iPhone til at rette 1 bogstav midt i et færdiggjort ord.. synes jeg før har kunnet holder fingeren nede og stå lige foran det bogstav den var gal med og rette – NU skal jeg slette hele ordet da den markerer det
  Tak for tippet med info – fedt fedt

  • Marie
   februar 3, 2020

   Hold mellemrumstasten nede, så kan du rykke lige hen hvor du vil!