Idiotisk eller genial opfindelse? (det første)

2 Min læsning

Internettet byder på mange spændende produkter. Ved ganske få kliks kan du få næsten alt til at lande i din postkasse. Og går du på frierfødder, så er der også hjælp at hente.

Man skal ikke bare fordi man kan. Sådan kunne man sige om mange ting. Atombomben. gulerodsbukser og denne komplet unødvendige telefonholder, som gør det muligt at filme kæresten med mobilen mens man frier.

Alt er sådan set galt her. For det første er arrangementet utrolig grimt og uelegant. For det andet meget forvirrende at skulle afkode i en intim situation. Der er stor risiko for at det ansigt, man filmer er præget af forundring og afsky fremfor begejstring. For det tredie skal man da ikke filme sit frieri!

I en verden hvor alt efterhånden bliver optaget enten af dig selv, af techvirksomhederne eller af Staten, er det så ikke på tide, at vi holder de mest intime og særlige private øjeblikke helt analoge og for os selv? Minder handler om meget mere end bits og bytes, der kan gemmes i en dropbox. Det handler om følelser og stemninger. En sagte brise, en duft af syrener og alt det der også sker lige før og efter den vigtige oplevelse.

Jeg synes Rokshoks forlovelsesringsæske er rædselsfuld, og jeg kan garantere, at jeg ville sige nej, hvis prøvede at fri til mig med den. Hvad synes du?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + 16 =

No Comments Yet.