Appbefaling: Vred bjørn hjælper dig med at holde fokus på hjemmekontoret

2 Min læsning

Har du også svært ved at koncentrere dig på hjemmekontoret? Så kan en app med en vred bjørn der hedder Tom måske hjælpe dig med at blive mere effektiv.

Livet på hjemmekontoret kan være udfordrende for koncentrationen, der er mange fristelser og rigtig mange forstyrrelser som ikke er på ens hjemmevante kontor. Men måske kan en vred bjørn hjælpe dig med at blive mere produktiv.

Den vrede bjørn bor i appen “BFT” som står for “Bear Focus Timer” og som navnet antyder er det en bjørn, som hjælper dig med at fokusere. Den bygger på “Pomodoro” princippet, som er særdeles populært blandt programmører og IT udviklere, men for de fleste kan det også bruges i dagligdagens arbejde.

Strategien er simpelt: Du arbejder super koncentreret i en lille periode på 25 minutter, holder nogle få minutters pause når de 25 minutter er gået og så går du igang igen. Når du har gjort det fem gange, så kan du tage en længere pause på 20 minutter. Hele idéen er at du arbejder koncentreret i små sprints, uden at blive distraheret, og giver dig selv små pauser til at hente en ny kop kaffe eller strække ud.

BFT appen hjælper dig ikke bare med at holde styr på hvor mange Pomodoro-forløb du har gang i, den tager selvfølgelig også tid og vigtigst af alt: Så tager den kun tid, når du vender din telefons skærm nedad, så du slipper for at bliver distraheret af notifikationer.

Appen tilbyder også muligheden for at afspille baggrundsstøj, som kan hjælpe dig med at lukke verden uden og koncentrere dig endnu mere.

BFT koster 11kr og fås på iTunes og Google Play

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + six =

1 Comment