LAV DIN EGEN ANDROID AVATAR

1 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Har du altid drømt om at ligne en grøn, firkantet Android robot? Eller måske at gøre din Android lidt mere personlig og lidt mere dig?

Det kan af og til virke som om det primært er til Apples produkter der kommer nogle fanprodukter, men nu er det endelig noget sjovt og coolt til Android-fans!

Med app’en Androidify kan du nu lave din helt egen Android. Og hvis du ikke synes, du er helt så grøn eller firskåren som den oprindelige Android, så laver du det bare om.

Det kan godt føles lidt som den techy og voksne version af at lege med påklædningsdukker (bare lige lidt sjovere) og man bliver overrasket over, hvor godt ens Android kan komme til at ligne en selv.

På Androidify app’en kan du give din Android noget andet tøj på, en anden hudfarve, hår og hårfarve. Du kan sågar også give den skæg, hat og briller. Du kan ændre faconen så arme og ben bliver lidt længere eller kortere og kroppen gøres lidt slankere

På videoen kan du se, hvordan det gøres samt eksempler på Androidify’ede figurer

Androidify app’en kan hentes her. Dog kun til Android, sorry Apple fanfolk. Men nok alligevel ikke noget for jer.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

No Comments Yet.