Appbefaling: Hold styr på dit kaffeforbrug

2 Min læsning

af Mikkel Winther

Elsker du også kaffe? Måske endda lidt for meget? Ny app måler dit kaffeforbrug og fortæller dig, hvornår du er klar til at gå i seng.

Kaffe og app

Kaffe er en magisk ting. Det smager godt, dufter godt og gør alle morgenfriske. Men hvor meget koffein har vi brug for på en helt almindelig dag, og hvornår ødelægger en god kop kaffe din nattesøvn? Den nye Up Coffee app giver dig et helt unikt indblik i dine kaffevaner.

Med Up Coffee holder du simpelthen styr på, hvor meget kaffe/te du drikker i løbet af dagen, og hvor meget koffein du så får i kroppen. App’en vil ud fra det og nogle øvrige data om dig regne ud, hvornår koffeinen så er ude af din krop igen, og den vil være klar til at sove. For koffein har det med at ødelægge nattesøvnen, og selvom man formår at falde i søvn med koffein i kroppen, giver det en urolig og dårlig søvn. Noget der ødelægger dagen derpå.

CoffeeApp

Efter et par dage med kaffedagbog, vil Up Coffee danne sig en idé om hvilken form for kaffedrikker du er, og ud fra det komme med forslag til, om du skal drikke lidt mindre kaffe, hvornår på dagen du godt kan drikke lidt mere, eller om alting er helt ok.

Up Coffee er en spændende lille app, der giver et indblik i noget, man egentlig ikke går og tænker så meget over. Men det er fascinerende at se hvor lidt der egentlig skal til før at man ikke længere er klar til at gå i seng, og hvor meget en enkelt lille kop kaffe faktisk påvirker kroppen.

Up Coffee er gratis og findes til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − seven =

No Comments Yet.