APPBEFALING: PERSONLIGT MMS POSTKORT MED LÆKKERHEDSFAKTOR

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Sådan laver du et hurtigt og billigt hjemmelavet MMS sommerpostkort med masser af lækkerhedsfaktor. 

Bedste-fotoapp

Gammeldags postkort er hyggelige, men jeg får bare sjældent sendt så mange af dem. Til gengæld er jeg ret god til at sende billeder til familie og venner, når rejser eller er på ferie. Et hurtigt snapshot er fint nok, men et flot redigeret foto med en lille teksthilsen har bare mere lækkerhedsfaktor. Lige præcist til det formål bruger jeg app’en Over.

Over-app-foto-postkort

Over er super nem at bruge. Jeg tager et billede, giver det et lækkert filter f.eks. Big Lens eller Camera Bag,  trækker billedet ind i Over app’en, vælger skrifttype og skriver min hilsen. Og så er der ikke mere tilbage end at trykke “send” som mail eller sms. Selvfølgelig kan billedet også deles på Instagram. Over app’en  koster 7 kr. og findes til iPhone.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + one =

3 Comments
 • Fiemus (FKA Sofie)
  juni 29, 2013

  … noget lignende til Android..?
  Jeg er i øvrigt glad for at sende “rigtige” postkort via app’en Touchnote, gerne med hjælp af en anden app, Photo Grid, og prisen er næsten det samme som et frimærke, så jeg sparer ikke kun besværet med at finde postkort og frimærke og huske at få dem postet :-)

 • Anette
  juli 1, 2013

  App’en er vist steget det dobbelte efter din fine anmeldelse. Nu koster den hele 13,-. Men mon ikke den er pengene værd.. Jeg satser ;) God sommer..

 • Nina
  juli 1, 2013

  Den koster godt nok 13 kr nu.