SPIL APPBEFALING: TRE PÅ STRIBE MED PIRATER

2 Min læsning

Elsker du pirater, gak og match-3 spil? Så er her et af de mest vanedannende af slagsen, som du bare må eje.

Scurvy_Image

Syngende og dansende pirater sætter dagsorden

Du har sikkert mødt denne type spil før, om det er i spil som Monster Flip  eller klassikeren Bejewled, så er match-3 spillene kendte over det hele.

Men i dette skønne piratspil kommer der lidt ekstra dybde på den klassiske formel med, at rykke rundt på genstande så tre ens står på række. I Scurvy Scallywags er du nemlig en teater-pirat der skal til, at give din livs performance.

 scurvy_scalleywags.0_cinema_640.0

Et twist på en klassiker

Og det gøres gennem sang, og at stille tre ens genstande op ved siden af hinanden – selvfølgelig. Det der gør Scurvy Scallywag interessant er, at du ikke kun matcher ting på brættet, men at din egen pirat også er tilstede. Piraten har nemlig den rolle, at han kan optjene guld eller angrebsstyrke til, at slås mod fjender der også dukker op på brættet.

Så for hvor du kan sætte tre ens ved siden af hinanden, så forsvinder de tre og hele brættet flytter sig for at fylde tomrummet ud. Det betyder at din pirat, fjender og andet godt flytter sig hver gang du matcher noget. Det lyder svært, men efter en halv time med spillet så klikker konceptet og strategien i spillet begynder at dukke op.

Blandingen af match-3 og at have din egen pirat på brættet giver et herligt friskt pust på ideen, og jo mere du spiller desto stærkere bliver din pirat. Du kan også bruge dit indsamlede guld på, at købe et større skib og tage på endnu vildere eventyr.

mzl.fgimquip.175x175-75
Scurvy Scallywags koster 14,- (Klik på billedet for at hente det)

Men pas på, det er et vanedannende spil der er helt fantastisk til bus eller togturen, for når du først bliver opslugt er det svært at ligge fra sig.

Scurvy Scallywags fås til iPhone og iPad. Spillet koster 14,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four − 2 =

No Comments Yet.