Vidste du, at Netflix faktisk bugner af fremragende spil?

5 Min læsning

Netflix er meget mere end Wednesday, Bridgerton og Stranger Things. Streamingtjenesten bugner også med nogle af de absolut bedste spil, som du kan spille uden merbetaling.

Det føles lidt som en velbevaret hemmelighed, men Netflix har faktisk en stor samling af aldeles fremragende spil på deres tjeneste. Modsat resten af Netflix så er det dog ikke spil du streamer til din telefon eller tablet, men derimod downloader ned på den som var det en helt normal app.

Her er vores guide til tre af de absolut bedste spil som Netflix har at byde på til iOS og Android:

Gådespillet ‘Immorality’ er et kompliceret og fascinerende mesterværk

Det er svært at overdrive, hvor forrygende gådespillet ‘Immortaility’ er. Præmisset for spillet er, at du prøver at opklare hvad der skete med filmstjernen Marissa Marvel, der kun lavede tre film i hele sin karriere. Kun én af dem formåede at blive udgivet, og hver af de tre spil medførte mystiske ulykker og bizarre dødsfald.

Som arkivar for et filmmuseum får du adgang til alt tilgængeligt råmateriale fra Marissa Marvels karriere. Alt lige fra alle hendes optrædender i talkshows, optagelser af filmfolkene der øver manusskriptet og selvfølgelig klip fra de tre film hun nåede at indspille før hun forsvandt fra jordens overflade. I alle de hundredevis af klip finder du svarene på hvem Marissa Marcel var, hvorfor folk døde under indspilningen af de tre film og hvad sandheden egentlig er.

Hele spillet foregår ved, at du ser et klip som foreksempel kan være fra en af filmene, og når som helst kan du pause klippet og med din finger “klikke” på en ting i billedet. Det kan være en vase med blomster i, en pistol, et badekar eller hvad som helst du kan se.

Når du “klikker” på det, vil du blive transporteret hen til et andet klip hvor enten den samme ting, eller et objekt er tilstede, og på den måde rejser du rundt mellem allle de forskellige klip. Formålet er at indsamle så meget viden som muligt og langsomt stykke historien sammen om hvad der skete med Marissa Marcel.

Rejsen gennem både personlige og professionelle klip af Marissa Marcels liv fantastisk, og i takt med at du langsomt får en forståelse for hvad der er sket i hendes liv, hvem der har påvirket hende og sandheden bag de mange begivenheder er det svært ikke, at forelske sig fuldt ud i den vidunderlige historie.

‘Immotality’ er et mesterværk uden lige, der formår at blande historiefortælling, mystik og gåder på en helt unik måde, som kun spil er i stand til.

Download spillet her til iOS og Android. Du skal logge ind med din Netflix konto, når du åbner spillet.

‘Poinpy’ er din bedste ven når du venter på bussen

‘Poinpy’ er et farverigt, sjovt og fantastisk spil du kan bruge fem minutter med eller flere timer, hvis du lader dig opsluge af dets sjove udfordringer.

Som den lille grønne klat med arme, Poinpy, skal du bevæge dig op af skærmen, væk fra en stor, sur, blå klat i bunden af skærmen der vil æde dig. Det eneste du kan gøre for at forhindre det er, at bevæge dig op af skærmen og indsamle frugter som du kan fodre til din forfølger, og dermed købe dig nogle sekunders pause.

Det hele er ret simpelt, og det handler faktisk ikke om så meget andet, end at kaste Poinpy op af skærmen, samle frugt og hele tiden forsøge at komme længere end du gjorde sidste gang. Det er i stedet måden du sender din figur op af skærmen, som gør det rigtig interessant. Du slynger nemlig din figur afsted, som var Poinpy sat fast på en slanegbøsse, der kaster ham op af skærmen.

D et skaber en dimension af præcision, som kan være svær at opnå når du samtidig har nogen, der jagter dig og vil spise dig. Det resulterer i en følelse af delvist kontrolleret kaos, hvor hurtigt tingene kan blive uforudsigelige, og man hele tiden er nødt til at tænke hurtigt, ændre taktik og finde en løsning i ret pressede situationer.

Poinpy er en fantastisk lille tidsrøver, for når først spillet klikker og du forstår hvordan det hænger sammen, er det et spil man kan vende tilbage til igne og igen.

Download Poinpy til iOS og Android her.

Eventyrsspillet ‘Oxenfree’ er som en alternativ udgave af Stranger Things

Hvis du er i humør til et spil, der føles mere som at begrave sig i sofaen med en god bog, så er ‘Oxenfree’ det oplagte valg.

Her følger du Alex og hendes venner, der en sen sommeraften hører en mystisks besked i deres radio. Det sender dem ud på et storslået eventyr, hvor alting ikke er som det ser ud til og idéer som alternative universer ikke er helt dumme.

‘Oxenfree’ er et spil, hvor historien og karakterne du møder på din vej virkelig træder i førersædet. Det er på nogle punkter en interaktiv film, hvor du kan aldrig få en “Game Over” skærm. I stedet påvirker alle dine valg og samtaler hvordan resten af spillet udfolder sig og hvad dine venner tænker om dig.

Der er selvfølgelig også små gåder der skal løses, men de er alle sammen ganske simple og aldrig af den type, hvor du slår panden mod muren.

Vil du have et spil, der føles som at krølle sig sammen i sofaen med en god bog, fyldt med spændende karakterer og et godt plot. Så er ‘Oxenfree’ et oplagt valg.

Download Oxenfree til iOS eller Android her.

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 15 =

No Comments Yet.