FOR MANGE NYHEDSBREVE? DET HER TIP SPARER DIG TID HVER DAG!

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Over 200! Så mange nyhedsbreve viser det sig at jeg har været tilmeldt. Er du klar over hvordan det påvirker en inbox? Nu har jeg fundet et genialt trick som nok sparer mig 1 times inbox håndtering om dagen- uden at jeg går glip af noget! 

afmeld-nyhedsbreve

Der er dage hvor jeg får 100 x mails and 1000 x stress. Jeg har besluttet mig for at nu skal det være slut. Selvom jeg for længst har opgivet den magiske zero inbox, så har jeg besluttet mig for at generobre min mailværdighed og komme af med larmen.

email-cartoonOpgaven er ikke nem. Jeg lever af at holde øje med hvad der sker indenfor teknologibranchen og nyhedsbreve sparer mig for at kikke forbi en masse sites hver dag. Men tiden er stram og i praksis er der rigtig mange nyhedsbreve jeg ikke engang åbner eller ihvertfald kun skimmer meget hurtigt. Men bare det at skimme tager tid, når det drejer sig om 30 mails om dagen. Og selv de mails jeg sletter uden at åbne giver stress. For var der nu alligevel noget vigtigt i dem?

Men nu har jeg fundet en løsning som virkelig virker for mig og jeg tror seriøst den sparer mig for op til 1 times mailhåndtering om dagen! Min nye hemmelige inbox-makker hedder Unroll.me og fungerer som en service, der samler alle nyhedsbreve i én daglig email. I mailen er det hurtigt at overskue indholdet i nyhedsbrevene. Jeg får overskrifterne, og hvis det er nok sletter jeg bare den ene mail. Vil jeg se nærmere på et specifikt nyhedsbrev klikker jeg bare på det og kommer direkte ind til mailen og de enkelte historier.

for-mange-emailsHvad dag opsnuser Unroll.me nye nyhedsbrevsabonnementer i min inbox. Og så får jeg valget. 1. Smid det ind i den daglige Unroll.me mail 2. Afmeld dette nyhedsbrev eller 3. Behold nyhedsbrevet i inboxen.

Det betyder, at jeg har fået afmeldt en masse social media notifikationer og mails jeg overhovedet ikke er interesseret i at få. De allervigtigste nyhedsbreve, som jeg virkelig ikke vil overse (som f.eks. det ugentlige Elektronista Inbox Magasin) lader jeg fortsat lande direkte i inboxen, så jeg ser det med det samme og resten smider jeg ind i Unroll.me opsummeringen. Videoen på sitet forklarer hvordan tjenesten virker (og nej jeg får ikke penge fra dem. Er bare glad for mit nye afslappende inboxliv). Har du selv et godt tip til inbox management?

PS. Opdateret med EKSTRA gode tips!: Nu har jeg også i Gmail tilføjet Boomerang så jeg kan sende email med forsinkelse og “Send and archive” så korrespondance automatisk bliver arkiveret, når jeg har svaret en mail. Genialt!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + 20 =

5 Comments
 • Nulle
  juni 26, 2013

  Ja jeg har et fint enkelt tip.

  Jeg har 2 email – den primære og så en sekundær gmail adresse som jeg bruger til nyhedsbreve og alle de steder hvor man af og til lige skal udlevere en mail adresse for at signe op til en mindre vigtig service.
  Når jeg håndterer email fra f.eks mine iOS devices så er de 2 indbakker dejligt adskilt en med vigtige ( personlige) ting og en med en masse andet bl.a. nyhedsbrevene og det kan hurtigt skimmes igennem ( og slettes)

 • Cathrine
  juni 27, 2013

  Jeg glæder mig til at prøve det af, nu har jeg i hvert fald signet up og fået ryddet lidt ud i mine tilmeldinger :) sejt produkt!

 • jon fossa
  juli 1, 2013

  Hmmmm, men så lader i altså unroll.me læse alle jeres gmails?

 • Susanne
  august 10, 2013

  Nu har jeg prøvet det i et par uger, men jeg synes ikke det fungerer skide godt, for jeg kan bare se toppen af nyhedsbrevet. For Elektronista nyhedsbrevet kan jeg derfor kun se ‘nyhed 1’ men ikke resten af nyhedsbrevet. Så jeg er alligevel nødt til at åbne mailen og scrolle den igennem, og så er jeg jo egentlig lige vidt.
  Dog synes jeg at det sparer tid at der kun tikker nyhedsbreve ind en gang om dagen så man ikke konstant mister fokus når en mail tikker ind, så jeg overvejer om et filter der smider alle nyhedsbrevene i en undermappe og en halv times konsentreret nyhedsbrevslæsning om dagen muligvis er en bedre løsning for mig.

 • Louise
  november 17, 2013

  Google e-mail tjeneste; G-mail er også udemærket til at få overblik over forskellige typer e-mails.

  Ud over den primære ‘almindelige’ indbakke, er der en indbakke med navnet Social, hvor beskeder fra de sociale medier, jeg er tilmeldt, ryger ind – f.eks. at en kollega har endorsed mig. Ligeledes er der en Promotions indbakke, hvor butiks-nyhedsbreve ryger ind, samt en Updates indbakke, hvor jeg f.eks. får indformation om at mit mobil-selskab har trukket penge fra min bank-konto.

  Jeg synes selv at det er rart, at jeg hurtigere kan skelne mellem hvad der er vigtigt og hvad der er information, jeg kan tage stilling til senere, hvis overhoved.