VIND VANDTÆT SONY WALKMAN

1 Min læsning

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET – VINDER BLEV MARIA ELMELUND! 

Er kufferten så småt pakket og flybilletterne printet? Lige inden du stikker af sted på ferie disker Elektronista op med en lækker sommerkonkurrence, med en lækker Sony Walkman, se nederst hvordan du deltager!

NWZ-W270-SONY-WALKMAN

De fleste husker 70-80’ernes walkman med kassettebånd og klemme på bagsiden, så den kunne sættes fast i bæltet! Nu har Sony givet begrebet walkman en innovativ overhaling og skabt en lille vandtæt walkman til dig, der har brug for et godt soundtrack til en aktiv hverdag!

WALKMANHer er ingen løshængende ledninger, når du er på farten, for Sony Walkman NWZ-W273, bæres direkte i ørerne og vejer kun 29g! Den tåler vand helt ned til 2 meters dybde, så du ikke er begrænset af den sportsgren du dyrker, du kan endda have den på i bad! Den lille fikse walkman er udstyret med hele 4 GB indbygget hukommelse, så der er masser af plads til din yndlingsplaylisten! På en fuld opladning, svarende til 1,5 time, får du op til 8 timers spilletid.

NWZ-W270 SONY

Den lille sony walkman koster 750 kr, men kan blive din! Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle os, hvilke gadgets du bruger til din træning? – Skriv din kommentar i feltet herunder, så trækker vi en vinder i den kommende uge.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + twelve =

87 Comments
 • Diana Cederberg
  juni 26, 2013

  Når jeg løber rundt i skoven i vand og mudder med kort og kompas er mit GPS ur min tro følgesvend – dels så jeg kan se, hvor langt jeg har løbet og ikke mindst så jeg derhjemme kan se, hvilke unødige omveje, jeg har taget, eller hvor jeg egentlig var, da jeg var blevet væk.

  Når jeg cykler er det sjovt at “dokumentere” turen via Endomondo og genere mine kontakter med det på Facebook.

  Jeg har aldrig kunnet få hovedtelefoner til at fungere sammen med løbeture eller cykelhjelme – ikke mindst på grund af fugt. Men måske denne smarte gadget kan klare opgaven.

 • Pia Hansen
  juni 26, 2013

  Pt har jeg ikke noget at bruge men førhen brugte jeg mit telefon til at høre musik på når jeg trænede styrketræning…. det ville være så fedt at få en walkman da jeg træner bedst til musik

 • Elzebeth Wøhlk
  juni 26, 2013

  Når jeg løber, hører jeg musik på min HTC wildfire S, det er en gammel Svend, men den virker altid. Jeg har lidt vrøvl med at blive gode venner med mine høretelefoner, så jeg ville elske en ny walkman :)

 • Dorte Daugaard
  juni 26, 2013

  Førhen brugte jeg mest min iPod, men efterhånden er det mest min iPhone (når jeg får taget mig sammen til at træne) :( Min iPhone har nemlig både musik og gymboss interval timer. Men det ville da være dejligt at blive fri for den ledning :)

 • Kevin
  juni 26, 2013

  Jeg bruger min iPhone til musik & Tracking. Håber på med fitBit flex lander på min arm engang i næste måned.

 • Svejgaard
  juni 26, 2013

  Når jeg løber bruger jeg min iPhone helt klassisk i et Wristband. Jeg har specielle løbelister på Spotify, der holder liv i benene, og den metalliske feedback-dame fra Endomondo, der holder liv i ambitionerne.
  Det er svært at finde høretelefoner, der både er gode ren lyd- og komfortmæssigt. Jeg skifter mellem et par gamle Sony og et par nye B&O, in-ear med “øre-clips”.

 • Jan
  juni 26, 2013

  Runkeeper på Iphone. Logger træningstid, distance, rute, split tider og kan trække min favourite spillelister ind i Runkeeper.

 • Victor Kristiansen
  juni 26, 2013

  Jeg bruger min HTC One til at streame musik på anlægget når jeg træner i klubben, en billig cykelcomputer jeg købte i lidl når jeg cykler og når jeg ikke har et anlæg i nærheden hører jeg musik via en bluetooth adapter, OT Adapt, som jeg forbinder med min telefon og enten mine Bose in-ears eller Audio-Technica ATH-M50 over-ear hovedtelefoner.

 • Kristin Solveig
  juni 26, 2013

  For det medste bruger jeg inge gadgets til træning.
  Til Yoga & meditering vil jeg have ro, inge ur & ingen musik.
  til svømning bruger jeg polar pulsmåler for at holde pulsen oppe til 2x 1500-2000 m distanse. Men jeg ville rigtig gerne kunne svømme med musik i ørene :)

 • Elin Michelsen
  juni 26, 2013

  Jeg har til mit løb brugt den mobil jeg til enhver tid har haft, men mobiltelefoner er de sidste par år blevet større og større, så nu har jeg det problem at min HTC One er for stor til de små lommer der er i løbetights, så nu kører den på alle de 80’er soundtracks jeg har lagret i hjernen :) Så en lille walkman ville komme som sendt fra himlen lige nu…

 • Henrik Hansen
  juni 26, 2013

  Samsung Galaxy Nexus

 • Mette Elkjær
  juni 26, 2013

  Uden at overdrive kan jeg sige, jeg bruger 80% af min dag på at lytte til musik. Jeg lytter altid til musik fra min iPhone 5 af og nogen gange via mit AppleTV, hvis det skal være rigtig højt :)
  Hvis jeg skal langt med tog bruger jeg også min iPad Mini for at spare strøm på min iPhone :)

 • Anders Pilemand
  juni 26, 2013

  Hej

  Når jeg cykler, bruger jeg mine “Beats” sammen med enten min Iphone 4S eller min Lumia 920. Når jeg er i kajakken, bruger jeg mit GoPro Hero 3 Black Edition, og når jeg bader efter træning, bruger jeg min Libratone Zipp.

 • Catrine
  juni 26, 2013

  Min gamle telefon bliver brugt til træningen, liggende i bukselommen – på trods af at det ikke er specielt optimalt..

 • annesofie nielsen
  juni 26, 2013

  Min HTC med Endomondo….meget sjovere end dengang jeg sad med mit Krakskort og målte mine ruter op:-)

 • Tobias Jessen
  juni 27, 2013

  Når jeg løber, cykler eller dyrker anden frem for sport bruger jeg altid min telefon til at høre musik og tracke mine ture. Sammen med telefonen bruger jeg et polar wearlink bluetooth pulsbælte så jeg også får de informationer med når jeg tracker.

 • Mike Vogelius
  juni 27, 2013

  De medfølgende earpod og nike+ d:)

 • Maja
  juni 27, 2013

  Jeg hører musik på min Ipod, men ledningen er vildt irriterende til tider, så den lille Sony walkman virker helt vild smart :)

 • Hanne Broch
  juni 27, 2013

  Jeg løber med min htc desire i baglommen. Den er loaded med endomondo og løbemusik. Har tit ønsket mig en løsning uden ledning, men bortset fra det fungerer det fint.

 • Pia H
  juni 27, 2013

  Jeg bruger ikke noget endnu… men det håber jeg, jeg kommer til.

  Oftest synger jeg selv :-D men det stopper så snart, jeg bliver forpustet

 • Helena
  juni 27, 2013

  Jeg bruger min iPhone til musik & Tracking. Håber på med fitBit flex lander på min arm engang i næste måned.
  Svar

 • Maria Møller
  juni 27, 2013

  Jeg bruger en ipod touch og de meget ringe apple-høretelefoner! Jeg kunne virkeligt godt bruge sådan et par der.
  God sommer ;-)

 • Maria Elmelund
  juni 27, 2013

  Jeg har en af de der helt gamle mp3 afspillere, med usb stik og batteri… Den fungerer fantastisk, men ledningen er lidt træls… Jeg krydser fingrer!

 • Eigil Kjærulff
  juni 27, 2013

  Jeg har lige pt ikke noget gadget, jeg bruger da mine høretelefoner til min ipod er i stykker, pga. slid. :-)
  Mvh Eigil K.

 • Pernelle Sandra Vogelius
  juni 27, 2013

  Super fed præmie :-) Jeg er meget aktiv, da jeg er i gang med et større vægttab og leder netop efter et produkt som dette :-)
  Så jeg krydser fingre, håber og drømmer om, at jeg bliver den heldige :-)

 • Trine
  juni 27, 2013

  Jeg er så kedelig lige pt at jeg faktisk bruge… INGEN gadgets lige pt. Ikke engang en liten cykelcomputer ejer jeg! Men når jeg ikke ejer hverken mp3-ellerannenmusik-afspiller, øreproppper eller annet sjovt, så begrænser det sig jo lidt hvor meget sjov man kan have!

 • marianne lykke nielsen
  juni 27, 2013

  min iphone og øretelefoner:)
  marianne.lykke@gmail.com

 • Katrine Kastberg
  juni 27, 2013

  Lige nu bruger jeg ikke noget – jeg synes ledningerne er i vejen :-( så jeg ville rigtig gerne vinde dette her og få musik uden ledninger :-)

 • Jeannett Fruergaard
  juni 27, 2013

  Jeg bruger min Iphone og en gammel cykkel computer når jeg cykler, det må da være en drøm at slippe for ledninger, jeg krydser fingere.

 • Det kunne være alt for cool at vinde!
  Savner musik på mine løbeture, men vil ikke løbe med min Iphone i hånden og trælse ledninger der er i vejen, så pt.er der ingen musik på mine løbeture.

  Af andre gadgets har jeg mit Garmin ur som holder styr på mine løbeture, det er superfedt!

 • Mette Nielsen
  juni 27, 2013

  Når jeg løber, cykler eller sanger er musik min tro følgesvend. Men normalt kan jeg ikke få et headsæt til at fungere sammen med det så der ville denne lille fine ring være fantastisk! Krydser fingre :)

  Mette.nielsen153@gmail.com

 • Astrid
  juni 27, 2013

  Jeg bruger pt ikke noget, for i mit center er lyden var for dårlig og ledningerne altid i vejen. Det ville være fantastisk at bringe min egen ledningsfri. Krydser fingre.

 • Malene
  juni 27, 2013

  Jeg bruger min iPhone på mine løbeture – det giver altid problemer at få den placeret rigtigt, og jeg ender altid med at løbe med den i hånden. Denne give away er genial, og lige hvad jeg mangler! Jeg krydser fingre… :)

 • Mette Gunthel Nielsen
  juni 28, 2013

  Høre rigtigt meget musik på min iPod, men ledningen er næsten altid I vejen og har flere gange hevet øretelefonerne ud da den sad fast I noget.

 • Pia Davidsen
  juni 28, 2013

  Garmin løbeur på armen og oldgammel iPod Shuffle i ørerne. Playlisten hedder “Galopogos” og er fyldt med corny dansehits, der flytter fødderne. Galop, galop.

 • Brit Christensen
  juni 28, 2013

  Jeg vil til at køre MTB, efter flere år uden motion (men med små børn). Musik i ørene vil klart være motiverende for at komme i gang!

 • Jette
  juni 28, 2013

  Bruger min nye HTC one når jeg løber – primært på løbebånd. Hører gerne musik, men her for nyligt ser jeg også gerne et afsnit af en serie eller en film på netflix. Den coole walkman ville være yderst handy, når jeg skal ud og bruge mit EPP2 kajak certifikat, som jeg erhvervede sidste sommer – skønt med lidt musik i kajakken – selv når den vender:-)

 • HanneM
  juni 28, 2013

  Bruger pt. min iphone når jeg cykler – men det kunne være fantastisk at slippe for ledningen!

 • Katrine
  juni 28, 2013

  Har aldrig fundet de perfekte høretelefoner til træning. Lige nu bruger jeg de gamle fra Apple med iphonen for enden. Ikke genialt, da de falder ud hele tiden og gør ondt efter ret kort tid. Er altid glad for nye bud på gode høretelefoner og når man – som ved disse – ikke behøver rende rundt med telefonen i lommen eller tabe den ud af en svedig hånd, er det da perfekt.

 • Marijke Vittrup
  juni 28, 2013

  Min telefon er både mit ur og min radio. Men musikken er det vigtigste. Ingen irriterende ledninger lyder som en klar ‘killer feature’.

 • Lone Pedersen
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min telefon (Sony xperia V) både til musik og lydbøger.

 • Susanne Kolle
  juni 28, 2013

  Jeg bruger ingen gadgets fordi jeg svømmer, og da jeg for et par år siden kiggede på vandtætte gadgets fik de ikke for gode anmeldelser, men det ser ud til at der er sket noget, så jeg må da helt sikkert lige få kigget nærmere på den her walkman :)

 • Jakob Hanelius
  juni 28, 2013

  Når jeg træner i centeret så er det min Ipod jeg bruger og når det er løb ude i naturen så er det min Iphone…. – Dog er det lidt siden da jeg har smadret mit knæ.. skal opereres fredag så jeg glæder mig sindsygt til at træne igen… er ved at være træt af at trøstespise ;)

 • Lisa mailand
  juni 28, 2013

  Har kun min mobil. Og efter jeg har fået min padfone2, redet lidt besværligt…:-)

 • Lise Halskov
  juni 28, 2013

  Jeg bruger en gammel ipod sammen med Nike+, da jeg er lidt ked af at udsætte min iphone for sved og vand. Jeg synes ledningen er enormt irriterende, så det er et kæmpe fremskridt at kunne undvære den. Den ville jeg gerne prøve!

 • Finn Gustafsson
  juni 28, 2013

  Lyder som et perfekt alternativ til min IPhone som ikke er optimal når jeg løber!

 • Julie
  juni 28, 2013

  Den vil jeg rigtig gerne vinde! Den ser meget smart og brugbar ud.

 • Marie Olofsen
  juni 28, 2013

  Jeg bruger en ipod, høretelefoner fra philips og Nike+ så jeg kan tracke hvor langt jeg løber eller går. Jeg er begyndt at svømme og synes det ville være fantastisk hvis jeg kunne lukke svømmehalslarmen ude og svømme under vand til mit eget soundtrack.

 • Helle trolle
  juni 28, 2013

  Jeg bruger Endomondo til løb og daglige cykelture. Og Moves til at tracke hvor mange skridt jeg får gået i løbet af dagen. Den sidste bruger ikke meget batteri, og det er en fordel!

 • Ulla Weishaupt
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min iPhon og lever med irritation over ledningen.
  Men da jeg i næste måned skal indlægges i 4 uger til
  genoptræning ville det være super fedt ned den
  nye walkman, da en stor del af træningen foregår i vand.
  Så jeg håber meget heldet er med mig ;-)

 • Jette Fog
  juni 28, 2013

  På vej til styrketræning og her især til mine 30 min på gang/løbebånd bruger jeg en (gammel) i-pod. Den ligger i en pung på maven. Og jeg hører lydbøger. Nesbø, Nesser og hvad der ellers kan fås – og det er ikke så lidt. Det skal være tilpas spændene, så jeg drives hen i DGIhuset – det er KEDELIGT at træne, og jeg kommer aldrig til at synes at det er sjovt.
  Ledningerne og ørepropperne er i vejen, så det kniber lidt, når jeg går i gang med maskinerne. Det sker for tit, at propperne ryger ud af ørerne eller ledningen ud af i-podden. Så derfor.
  Jette

 • Susanne
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min HTC OneX , med diverse tracking apps og spotify.

 • Rasmus
  juni 28, 2013

  Bruger min htc med beyondpod til podcast på gåturene alene og med hunden.
  Bruger samme htc til musik med songbird til musik på løbeturen.

 • Carina P
  juni 28, 2013

  Jeg bruger mit GPS ur ret meget, men derudover har jeg også min iphone med. Men den er sgu lidt af en klods. Jeg bruger den kun til musik, så der ville sådan en lille walkman jo være ideel. Anede faktisk ikke den fandtes.

 • Eva Jensen
  juni 28, 2013

  Når jeg er ude og løbe har jeg altid min mp3 afspiller med. Kan ganske enkelt ikke løbe ordentlig uden musik i ørene.
  Meeen lyden er jo ikke så god som man kunne ønske sig, så ville blive overlykkelig hvis jeg var så heldig at vinde :)

 • Anne-Katrine
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min iPhone, men er træt st at den bliver så varm og løber så hurtig flad.

 • Gitte Lund
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min smartphone med app’en Endomondo som jeg bruger når jeg cykler eller går med hunden, dejligt at kunne lytte til musik mens man bevæger sig, endnu bedre hvis der ingen ledning er til at være i vejen.

 • eric holm
  juni 28, 2013

  Hermed kyler jeg en kommentar i Elektronistas retning:
  Jeg anvender min mobiltelefons mulighed for at høre p1.
  Det giver et behageligt andet fokus end strabadserne.

 • Margrethe Jermiin Jensen
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min iPhone i et svedtæt etui på armen. Så har jeg både styr på mit løb med endomondo og desuden musik at løbe efter.

 • Simon Juul
  juni 28, 2013

  Garmin Foreunner 305 om håndleddet og en gammel ipod på armen i et armbånd – et par sennheiser hovedbøffer.

 • Andreas K
  juni 28, 2013

  Jeg bruger enten min telefon samsung galaxy mini eller min gamle aflagte sony xperia active hvis der skal måles med puls , den har ant+ som jeg lægger som log på endomondo sammen med mit 405 ur + garmin pulsbælte. Til lyden bruges høretelefoner som ikke er gået i stykker hehe for tiden senheiser buds

 • Trine
  juni 28, 2013

  Jeg bruger Nike Fitness på min iPod kombineret med Jawbone Up armbåndet – aldrig gå ned på udstyr :-)

 • Carina
  juni 28, 2013

  Jeg vil ikke undvære høj musik når jeg cykler hjem fra job… Det er nemlig mørkt på det tidspunkt, og det er jeg ikke så tosset med! Men musik og Endomondo, så går det.

 • Camilla Sejerøe
  juni 28, 2013

  Min krop elsker når jeg svømmer, men jeg synes det er helt uendelig kedeligt. Fornylig sagde jeg til en ven, at det ville være så fedt med en mulighed for at høre musik i mens – og her er muligheden! Jeg troede ikke det fandtes!

 • Sanne Jørgensen
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min IPhone 3s og Endomondo. Det fungere ok, men mit største problem er, at høretelefonerne hele tiden falder ud mens jeg løber!
  Sonys walkman vil være perfekt til min åbenbart lidt deforme ører… Og så vil det være så cool at have en walkman igen – det er efterhånden en del år siden jeg havde mit første eksemplar!

 • Lars Snitker
  juni 28, 2013

  Jeg har indtil nu brugt en fin lille Creative Zen :-)

 • Susanne
  juni 28, 2013

  Jeg bruger min iPhone. Husker svagt hvordan livet var før den – uh, så besværligt. Endomondo tracker mine rideture i skoven, 112app finder mig hvis uheldet (7-9-13) skulle være ude og på løbebåndet forsøger jeg ikke at blive alt for irriteret over de pokkers øredutter, der bare ikke vil blive siddende! Total klar til at prøve walkman’en:)

 • Berit
  juni 28, 2013

  En gammel iPod Nano til at høre musik på, når jeg styrketræner i motionscentret. Den er lille og fiks i sit etui fra vistnok incase, der har en lille klemme, så iPod´en kan sættes fast i kanten af en t-shirt.

 • anette larsen
  juni 29, 2013

  min ipod

 • Mette
  juni 29, 2013

  Jeg bruger mit Garmin gps ur og min iPhone. Jeg hører playlister på de korte ture og krimi lydbøger fra Storytel på de længere. Kunne være så fedt med det hele indbygget i en lille pakke:)

 • Mette T
  juni 29, 2013

  Jeg bruger mest iPhonen når jeg cykler – her hører jeg musik (Spotify) og podcasts. Musik når jeg skal tænke og podcasts når jeg skal blive klogere*!

 • Line Møldrup Davidsen
  juni 29, 2013

  Jeg bruger ming iphone 4 til musik og som gps når jeg løber og cykler.

  Dog er den noget tung at løbe rundt med i lommen og ledningen kommer tit i vejen, så denne lille fine dims ville være helt perfekt i stedet for.

 • Christina Thisted
  juni 29, 2013

  Jeg bruger iPhone til musik og som oftest mit garmin GPS ur til tracking, men nogle gange også endomondo på iPhonen :)

 • Therese
  juni 29, 2013

  Hvis jeg vinder, så lover jeg, at jeg begynder at løbe :)

 • Susanne
  juni 29, 2013

  Altid mit gode gamle Garmin løbeur med puls og GPS.
  Tidligere ofte suppleret med lillebitte iPod til de lange ture, men nu hyppigere med iPhone, selvom den altså er lidt mere besværlig at slæbe på.
  Tror faktisk at jeg må se at få strøm på min lille iPod igen :-)

 • Stine BB
  juni 29, 2013

  Under mine løbeture bruger jeg en gammel ipod.
  Kunne godt tænke mig at krydre løbeturene med et GPS ur.
  Mvh Stine BB

 • Karina
  juni 30, 2013

  Min mand er ved at investere i en ny og lækker mountainbike så han kan komme ud og træne en masse i skov, bakker mudder osv – det ville være fantastisk at kunne give ham disse i gave og fuldend hans udstyr :)

 • Peter Christensen
  juni 30, 2013

  Endomondo
  Elsker den højt at jeg har opgraderet til premium udgaven, kan varmt anbefales!

 • Jacob olsen
  juni 30, 2013

  iPhone så har man det hele med til træning ;) musik, facebook, og mail

 • Camilla
  juni 30, 2013

  Jeg bruger Spotify på iPhone, når jeg løber – kunne virkelig godt bruge noget der er lidt mindre :)

 • Merete
  juni 30, 2013

  Jeg bruger min iphone til spotify og Endomono – og når jeg bliver træt af den store klods på armen, bruger jeg min gamle ipod shuffle

 • Anne
  juni 30, 2013

  Jeg bruger min mobil men får op til flere gange flået høredimserne ud af ørerne når min arm rammer ledningen, så den nye “walkman” ville være fantastisk!

  VH Anne

 • AnneT
  juni 30, 2013

  De spiller absolut dårlig musik / radiostation i svømmehallen! Og der er ikke den store vilje til at slukke eller spille noget af bedre kvalitet (…?)
  Så en vandtæt spiller ville være så velkommen hos mig!
  Måske den også kunne få mig til at finde løbetøjet frem….

 • Louise FB
  juli 1, 2013

  iPhone, mindfulness app og Nike+ er trofaste makkere. Og så selvfølgelig musik! Men iPhone er ikke glad for varm bukselomme, så den smarte walkman ville være en skøn erstatning. God sommer!

 • Dorthe
  juli 1, 2013

  Når jeg løbetræner, hører jeg musik fra min iPhone. Runkeeper holder øje med hvor langt jeg løber og fortæller mig om det undervejs. Denne fantastiske app har jeg selvfølgelig også på min iPhone.

 • Susie Rasmussen
  juli 1, 2013

  Jeg bruger en GymBoss til at mine styrkeøvelser og intervaltræning

 • Morten Kjærgaard
  juli 4, 2013

  Jeg bruger en Google Nexus (Galaxy Nexus) med Endomondo Pro til at tracke min tur og Jabra Sport headset, når jeg hører musik