Pizza eller tørretumbler? Sådan har du aldrig fået strømtips før!

2 Min læsning

Ved du hvor mange gange, du kan bestille pizza, hvis du holder op med at bruge tørretumbleren? Eller hvor mange år du kan oplade din telefon, for den energi din håndklædetørrer bruger? Eller hvad du selv kan gøre, for at størstedelen af den strøm du bruger er grøn?

Vores måde at bruge teknologi på- og dermed også vores energivaner og fremtiden for bæredygtige energikilder, optager mig meget. Derfor har Elektronista Productions for Andel Energi produceret en serie på 6 korte film, som giver dig præcist det, du skal bruge, for at leve grønnere, billigere og mere bevidst. For din, men allermest for planetens skyld. 

Det er min ambition, at kommunikere sort og grøn strøm, kWh og dine største strømslugere på en måde, som du kommer til at finde VILDT interessant og vedkommende. For det ER det!

Strøm er lidt som vand. Det skal bare flyde når vi skal bruge det. Men det seneste års begivenheder og deres konsekvenser på elregningen har fået de fleste af os til at tænke os om en ekstra gang, når vi tænder på kontakten eller trykker play.

En ting er de stigende priser og inflationen generelt. En anden ting er det faktum at vi simpelthen skal skrue ned for miljøet skyld. Med andre ord kan vi med lidt snilde slå flere fluer med ét smæk. Vi kan bruge mindre strøm og “bedre” strøm. Altså den grønne strøm. Men imodsætningen til hvad mange tror (og nogle energiselskaber gerne vil lade dig tro), så er det ikke muligt at få 100% grøn strøm ud af stikkontakten. Det er en af de ting, jeg forklarer i den første film i serien. Jeg håber, I vil tage godt imod filmene og I kan bruge noget af den viden, og de tips jeg deler. God fornøjelse!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

No Comments Yet.