App’en der hjælper dig og din partner med at planlægge hverdagen

2 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

2life hjælper dig og din bedre halvdel med at samle indkøbslister, billeder, kalender og links. På den måde har I altid adgang til et fælles udgangspunkt, som kan lette hverdagen. Se indslaget hvor Elektronista redaktør fortæller om app’en 2Life. (14.16 minutter inde)

Screen Shot 2014-04-15 at 2.29.24 PM

Der kan være mange hverdagsproblemer, når man lever sammen med et andet menneske, og det kan være svært lige at huske, hvem der henter ungerne hvilke dage, og om det nu var denne lørdag eller næste lørdag, der var familiefødselsdag.

Med en fælles kalender er det slet ikke noget problem at holde styr på disse ting, men hvorfor ikke samle både kalender, billeder, indkøbslister og links ét sted kombineret med en chat, hvor I begge har adgang til det samme indhold.

2life

2life er nem at finde rundt i og virkelig nem at opsætte, så I kan komme i gang med at dele indhold og gøre hverdagen nemmere og måske endda undgå lidt konflikter, fordi der bare er styr på tingene.

Er du glad for strømlinede apps, der bare fungerer, så en denne organiserings-app for to ret genial. Den kan pt kun hentes til Apple-enheder og findes i en gratis version, som du kan vælge at opgradere, så du får 3 måneder for 25 kr eller et helt år for 65 kr. Så hvis du bliver glad for den gratis version, kan denne mulighed jo overvejes.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − 9 =

1 Comment
  • merete hansen
    april 10, 2014

    android app Ourgroceries. slut med at begge har handlet.