BARE EN LILLE SMULE FORELSKET I EN FORD C-MAX

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Lad det ikke være nogen hemmelighed. Jeg er mest til hurtige, lækre og sporty biler. Men engang imellem skal man også pakke et bagagerum med hele families rod og så kommer man altså til at elske en Ford C-Max bare en lille bitte smule.

Der er plads til hele 7 personer i grand versionen af Ford C-Max. Vi var kun 3. Til gengæld krævede vores roadtrip temmelig meget bagage. Heldigvis tog det ca. tre sekunder at smide det hele ind i det yderst rummelige bagagerum. Jeg blev selvfølgelig lettere imponeret af techelementet i bagsmækkens knap som kunne skulle røres let før bagporten gik op og endnu bedre, kun trækkes forsigtigt ned, og så gled den også automatisk ned resten af vejen. Lækre sager for den trætte bilist, der har slæbt mange, tunge poser.

Vores nye C-Max ven var super nem at komme ind og ud af. Der er skydedører i siden, så installering af barnesæde og indkastning af random rod gik som en leg.

Min datter var vældig begejstret for selv at kunne betjene skyggenettene ved bagruderne. De er nemlig installeret i bunden af ruden og skal bare hives op. (og så undgår man også virkelig uskønne Disney versioner med sugekopper). Og når den lille blev utålmodig og rullede øjnene mod himlen, så stirrede hun faktisk direkte op i skyerne og blev helt tavs af beundring over det kæmpe store panoramavindue i loftet.

Dashboardet fik mig faktisk næsten til at græde nørdens lykketårer. Der var så mange knapper og fikse hjælpefunktioner, at det halve på ingen måde kunne være nok. Information om bilens tilstand blinkede om kap med GPS’en i midten. Musikken betjente jeg fra rattet og parkeringen foregik til de yndige bip bip bip toner fra parkeringshjælpen. Og så må jeg altså indrømme at den store familievenlige Ford C-Max faktisk var ret sjov at køre.

Der er måske en god grund til at Ford C-Max blev kåret som årets bil i 2011. Så hvis man nu var på udkik efter en stor familiebil som bare vil gøre hverdagen nemmere og sjovere, så er netop den her Ford faktisk et meget godt bud. Jeg leder stadig efter min eneste ene frække og flabede sportsmodel, men det gør jo ikke noget, at man bliver en lille smule forelskede i en flink og stabil C-Max undervejs.

Ford C-Max koster fra 269.500 kr. Følg med i mere om Ford på livsstilssitet byFord. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × three =

No Comments Yet.