Begynder-ebogslæser fra Sony- Let, tynd og beskyttet

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Opdatering 8 november! Bibliotekerne har lukket for udlån til ebogslæsere!

Mange af os har opdaget fordelen ved at læse ebøger fremfor støvede, tunge papirbøger. Man kan selvfølgelig bruge en tablet og f.eks. en app som Kindle eller Riidr. Men læseoplevelsen bliver bare bedre på en ebogslæser.

Left_angle_view_open_T3_Black_with_English_contents-6624

 

I USA er især kvinder storforbrugere af ebogslæsere og den nemme måde at slæbe stakkevis af god litteratur med på farten er også ved at komme til Danmark. Sony PRS-T3 (kom nu igang med at finde på nogle bedre produktnavne!) er en lille bitte let en af slagsen. Den er lige så tynd som en blyant og har batteri til en hel roman på 600 sider efter blot tre minutter i opladeren. Med Wi-Fi-forbindelse får du direkte adgang til masser af bøger du kan købe og du kan selvfølgelig også låne fra biblioteket. Du kan også slå et ord op i orden og bruge Google og Wikipedia. Som noget unikt for en ebogslæser er der et cover som beskytter skærmen. 

PRS-T3 koster f.eks DKK 1036,- hos Dustin.dk      

T3_black_w_lady1_CMYK-2699

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + two =

1 Comment
  • Diana C.
    november 8, 2013

    Jeg har 1’eren og er stadig vild med den. Men det er desværre snart ved at være slut med at låne fra e-reolen (de går også app’vejen på grund af problemer med at styre rettigheder). Så hvis du falder over andre måder at låne bøger direkte på e-bogslæseren, læser jeg gerne en artikel om det.