Bestil vaccinen online og få den billigere

3 Min læsning

Så er influenzasæsonen skudt igang og nyse og hosten spreder sig med lynets hast. Det er også tid til at bestille vinterferien til et varmt sted. Disse to ting har én ting til fælles: Det kan kræve vaccine at komme sikkert igennem. Vacciner kan være dyre, især hvis man skal have flere, men bestiller du online, kan du spare et par øre.

vaccine2

af Anna Wedfall 

Har du været på apoteket for nyligt, og sad der en sød lægestuderende i hjørnet med en computer og en kø foran sig? Hvis ja, så har du mødt en af medarbejderne for “lægernes vaccinations-organisation” (Prøv forrresten lige at sige det navn hurtigt fem gange i træk).

De sidder på udvalgte apoteker og vaccinerer folk. Er du pensionist, gravid i anden eller tredje trimester eller i en anden form for risikogruppe, får du vaccinen gratis. Lige på stedet. For alle andre koster det 200 kr.

Men det er jo ikke online? Nej, men det er resten af deres vacciner. Du kan nemlig bestille din vaccine online og sikre dig høj faglighed og lave priser.

Normalt udgives vacciner via vaccinationsklinikkerne. Disse klinikker vælger selv hvad de vil tage for vaccinerne. Lægernes vaccinationsorganisation arbejder med praktiserende læger i Aarrhus, Aalborg og København, men arbejder på at udvide deres netværk. Dette betyder, at lige meget om du bliver i København eller Aarhus, er prisen den samme. Om et par måneder skulle der altså gerne være en læge nær dig, der er del af Lægernes Vaccinations Organisation.

Lægernes Vaccinations Organisation er privatejet og arbejder udelukkende med praktiserende læger. Mændene bag virksomheden er to medicinstuderende, der snart gør deres debut som færdiguddannede læger. De så et behov for billigere vacciner og fandt en måde at opnå det. Deres mål er ikke bare at tilbyde billigere vacciner og høj faglighed: de forsøger også at aflive myter om vacciner og at mindske overvaccinering.

Er du studerende får du 10% rabat på allerede overkommelige priser. Er du medlem af danmark, får du halvdelen af prisen refunderet.

Når du bestiller online får lægen besked om, at du har bestilt via dem, og du får derved den gode pris. Du bestiller ikke kun vaccinen, men også tid hos lægen.

Er vaccinen en, der skal gives over flere omgange, giver Lægernes Vaccinations Organisation dig besked om. hvornår det er tid til at få næste omgang. Du skal derfor ikke sætte dig ind i hvornår en vaccine skal gentages eller fornys, men bare overlade det til systemet.

Er du i tvivl om hvilke vacciner din rejse kræver, så kan du også finde ud af det på hjemmesiden.

Der er simpelthen tænkt på det hele, så vacciner bliver så lette og smertefrie som mulig, og alt du skal er at lægge arm til, så snart du har bestilt online.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

No Comments Yet.