CASPER CHRISTENSEN BAG NY COMEDY PORTAL

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Han har været konge af stand up scenen, lagt gaderne øde med Tæskeholdet i radioen, raseret tv med tandbørster, Madriller og Klovne og hevet næsten alle danskere i biografen med klovnfilmen. Nu mangler Casper Christensen kun at skabe en succes på onlinemediet. Det kunne være FunnyHaHa.dk

Efter amerikansk forbillede og tydelig inspiration fra det virkelig vellykkede FunnyorDie.com står Casper Christensen med sit selskab Douglas Entertainment bag den nye danske comedy satsning FunnyHaHa.dk Sitet samler videoklips med nogle af dansk comedy’s grand old men og nye af de nye lidt grønnere kræfter. Som med FunnyorDie.com har brugeren mulighed for at placere videoklippet et sted mellem FunnyNot eller FunnyHaHa, hvilket giver klippet en slags karakter fra fælleshjernen. Man kan også “like” klippet på Facebook, men vi savner lidt en embedding funktion, så bloggere f.eks. kan skrive om og vise klip. En lille udfordring på twitter kan blive, at #funnyhaha er rimelig universet og allerede bruges flittigt.

Der trækkes på netværket af kendte comedy kollegaer. Indtil videre er de fleste videoklip genbrug fra Live fra Bremen og Klovn. Namedropping af bidragsydere som Jan Gintberg, Frank Hvam, Lasse Rimmer, Esben Pretzman og Andreas Bo er derfor lidt misvisende.

Er man Klovn eller Live fra Bremen fan er FunnyHaHa et suverænt sted at se små klassiske klip. Der ligger et par enkelte småklip med Casper og Gintberg og nogle sketches fra mindre kendte komikere. Men indtil videre figurerer de kendte komikere altså primært i klip, vi allerede har set.  Sitet er stadig nyt, og vi håber selvfølgelig fremtiden byder på et væld af sjove rå, rocknroll produktioner lavet specifikt til sitet, så det kommer til sin ret i sig selv og ikke kun bliver en avanceret linksamling. Men det er forfriskende at der endelig er blevet lavet en seriøs online comedy satsning, og vi glæder os meget til at følge projektet.

Har du set FunnyHaHa? Hvad synes du om Casper C’s nye online comedy projekt?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 12 =

1 Comment
  • Jeanett
    april 18, 2011

    Ja, Casper C har jo altid været go’ til at kopiere noget eksisterende, og gerne noget fra USA. Men manden skal jo osse leve…