Christiane anbefaler til læsehesten: Min bedste læseapp

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg kan rigtig godt lide at læse ebøger. Jeg får faktisk læst meget mere fordi de altid er med mig og lige ved hånden, når jeg har lidt ventetid ved tandlægen eller sidder i et tog.

kindle2oniphone

 

Jeg bruger app’en Kindle og køber bøgerne på Amazon.com boghandlen. Når jeg er gået igang med at læse en bog på min iPad, kan jeg fortsætte, hvor jeg slap på min smartphone. Jeg kan også godt lide, at jeg kan highlighte mine yndlingscitater og at bøgerne ikke optager plads i en reol men hele samlingen er altid med mig. Og så har jeg virkelig haft optur, når jeg har været på ferie på en øde strand og nemt kunne downloade det næste bind af The Hunger Games eller Game of Thrones. Kindle app’en findes til praktisk talt alle platforme. Men husk du kun kan købe Kindle ebøgerne på Amazon.com og ikke Amazon.co.uk hvor du måske normalt er vant til at købe papirbøger.

Hvis jeg vil læse danske bøger bruger jeg Riidr app’en og køber bøgerne i den tilhørende butik.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 4 =

3 Comments
 • Daisy Hilbrands
  maj 14, 2014

  Bare et et tips. Man kan sætte både riidr og Saxo op til at sende ens danske e-bøger til ens kindle account, så kan alle ens bøger læses fra en app.

 • Christine
  maj 15, 2014

  Hvis man – som jeg – er mere til lydbøger på farten, når opvasken skal tages, osv., så kan jeg varmt anbefale Audible-app’en. For et beskedent beløb får en bog (frit valg på alle hylder) om måneden. Det lyder måske ikke af meget, men hvis det tager mellem 10-25 timer at høre en bog.. :-)
  Det smarteste er i øvrigt at lave login via audible.co.uk. De er en del af Amazon.

  Go’ lytning!

 • Janus
  maj 19, 2014

  Jeg er selv blevet ret pjattet med en gammeldags, fysisk e-reader:
  http://blog.janus.dk/anmeldelse-laesekarma-med-kobo-aura/

  Helt som med Kindle har den selvfølgelig en app-fætter, som virker på telefoner og tablets – som snakker sammen om hvor langt man er kommet.

  Janus