Christiane tester- Audi A3

2 Min læsning

Så kom turen til Audi A3. Christiane Vejlø tester biler og er ret glad for den mokkabrune, underspillede vogn som kører overraskende langt på literen. 

Screen Shot 2014-08-12 at 11.53.41

Jeg har haft et lidt særligt forhold til Audi, siden jeg for efterhånden mange år siden lærte racerkøreren Tom Kristensen at kende. Tom har jo i mange år (med en kort afstikker til Bentley) kørt Le Mans for Audi.

 

Screen Shot 2014-08-12 at 11.38.00

Tom har revet mig rundt i en Audi TT’er på en skideglat vej med isslag, jeg har siddet med i en TT’er på selve Le Mans tracket, og jeg har kørt i Tom’s Audi A8’er i Monaco. Det er klart, at når en racerkører viser hvad en bil kan, så får man max. ud af den. Men Audi laver altså nogle ret fine biler, og derfor blev jeg selvfølgelig også nød til også at vælge en Audi A3 Sportsback ultra til min sommerbiltest sammen med Kissanddrive bloggen. (se også min tur med Nissan Quashqai)

Audia3

Jeg oplever bilen som en lidt lille bil på godt og ondt. Man er ikke mast, men føler heller ikke der er masser er rum i kabinen. Til gengæld var det overvældende, hvor meget jeg kunne have, da jeg lagde sæderne ned efter en tur i Ikea. Bilen trækker meget godt, så man godt kan føle sig lidt sporty i hverdagen. Det der overraskende mig mest var, hvor langt den kunne køre over 30 km på literen. Det er ret imponerende for den slags bil synes jeg. Men tjek videoen herunder hvor Christina Wedell fritter mig lidt ud om min oplevelse af bilen. Og jeg har en ting eller to at sige om stoffet på bilsæder!
– @christianevejlo

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

6 Comments
 • Rikke
  august 15, 2014

  Uden sikkerhedssele på bagsædet?

  • christiane
   august 17, 2014

   Ja det skal man selvfølgelig have! Det havde jeg ikke set. Jeg rusker Christina så hun husker det næste gang!
   Tak.
   Christiane

 • berit
  august 15, 2014

  Du burde også prøve BMW i3, der er en meget anderledes bil, som peger mod fremtiden.

  • christiane
   august 17, 2014

   Hej Berit
   Åh ja det er en lækker bil! Jeg har kun testet 3 i den her omgang. Men det var rigtig sjovt og jeg tror konceptet kan udvikles og uddybes. Så hvis jeg gør det igen vil jeg helt sikkert se på den!

   kh
   Christiane

 • Niels Nørgaard
  august 17, 2014

  Christiane tester- Audi A3!
  Hej Christiane.
  Overlad biltest til FDM og andre professionelle.
  Pasagerer på bagsædet skal altid bruge sikkerhedsseler. Ved en hård opbremsning fortsætter kvinder, børn, tasker og andre løsdele med uændret hastighed til de rammer f.eks. føreren af bilen
  Mvh.
  Niels

  • christiane
   august 17, 2014

   Hej Niels
   Tak for din omsorg. Jeg var ikke klar over at min bagsæde passager ikke havde sele på. Det skal hun selvfølgelig have. Det er klart! Du er velkommen til at sige det til hende via hendes blog på kissanddrive.dk Mht kvinder og børn som ville flyve gennem luften ved hård opbremsning. Jeg er ret sikker på at tyngdekraften også gælder for mænd. Men måske antager du at manden altid sidder bag rettet? Hvilket blot bekræfter mig om at du da må have forvildet dig ind på den forkerte blog. Hop du bare tilbage på FDM, og så koncentrerer jeg mig om de 50.000 andre læsere som er i målgruppen hos Elektronista.
   Bedste hilsner :-)
   Christiane