Gylden fremtid for den kommende iPhone 6

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Smykkefirmaet Brikk er allerede klar med telefoner i guld, platin og diamanter – flere måneder før den nye iPhone 6 kommer i butikkerne. Måske en god idé at begynde at spare op allerede nu.

BRIKK IPHONE I GULD 1

Man kan aldrig være ude i for god tid, synes parolen at være hos Brikk.

Det internationale smykkefirma har nemlig allerede nu lanceret ekstravagante guld- og platin-udgaver af den kommende iPhone 6. Mindst halvanden måned før Apple selv ventes af præsentere næste generation af sin telefonbestseller.

Well – man kan da også kun forudbestille Brikks smukke Lux iPhone 6 telefoner på nuværende tidspunkt. De vil så blive leveret fire uger efter at Apple er begyndt at sælge de nye iPhones. Formentlig i fjerde kvartal af i år.

brikk 4

Indtil da kan man jo nå at forelske sig mange gange i en (eller flere) af de 14 kostbare iPhone 6-varianter, som Brikk tilbyder.

Alle kommer med 4,7” skærm og 128 GB RAM, og grundlæggende vælger man mellem 24 karat gult guld, 24 karat rosa guld og ren platin.

brikk 3

Oven på det kan man så udstyre sin nye iPhone 6 med ekstra bling-bling som f.eks. et Apple-logo udført i diamanter eller krystal.

Måske det er en god idé at begynde at spare op allerede nu, for Brikks gyldne iPhones er ikke helt billige. De koster fra 4.495 til 8.395 USD – det er fra 24.500 til 45.750 kroner.

brikk 2

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 2 =

1 Comment
  • Martin Windelborg
    august 22, 2014

    Vi må håbe at smykkefirmaet har ramt rigtigt omkring udseendet, når Apple officielt lancerer den. Men fed ide – dog er prisen hvertfald også herefter :-)